Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17/03 - 23/03

By Evelina Kyrasta Mar 16, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Για σένα τώρα ήρθε η άνοιξη, αφού ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου, οπότε σαν έτοιμος από καιρό θα ξαναμπείς στο παιχνίδι. Τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, θα αναλάβεις δράση, θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα κάνεις τα πάντα όλα σε χρόνο dt, μαζί με ένα ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα που θεωρείς απαραίτητο στις σχέσεις σου, με την Πανσέληνο απέναντί σου στις 21/3. Το να φρεσκάρεις και την εμφάνισή σου είναι μέσα στο μενού, μιας και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και να παραμείνεις πρώτος στις καρδιές και τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Μια αντάρα, μια συναισθηματική διέγερση θα τη νιώσεις γύρω στις 20/3 ενώ στις 21/3 μια αναμπουμπούλα στη δουλειά θα σου δημιουργήσει άγχος και νεύρα. Το θέμα είναι να μην γίνεις άδικος με έναν συνάδελφο ή υπάλληλό σου, πάνω στον εκνευρισμό σου και τον κατηγορήσεις για πράγματα που δε φταίει. Γενικά, πάντως δε φαίνεσαι και πολύ ψύχραιμος κι ίσως είναι κι η δική σου ψυχολογική κατάσταση ασταθής που προς τα έξω βγάζεις την εικόνα ανθρώπου έτοιμου να σκάσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Τόσο ο Ήλιος που περνά στον Κριό στις 20/3, όσο και περισσότερο η Πανσέληνος στον κολλητό σου, τον Ζυγό, στις 21/3, σε βοηθούν όχι μόνο να ανέβεις σε διάθεση, αλλά και να επεκταθείς και να προωθηθείς. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και μη στέκεσαι μόνο στο πού θα πας για να περάσεις καλύτερα! Καλά τα ξενύχτια και οι έρωτες, όμως, κάνε και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού σε παίρνει, που είναι χρήσιμες για τη δουλειά σου ή για να πλασάρεις ένα έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος στον Κριό σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, αλλά μην περιμένεις να το κάνει… ευγενικά. Θα ρίξει στο διάβα σου δυο-τρία προβληματάκια, αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, οπότε στάνταρ για αρκετές μέρες θα είσαι στην τσίτα. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21/3, εγγυάται… διάφορα ζητήματα σχετικά με το σπίτι σου και κόντρες με την οικογένειά σου. Ευκαιρία είναι όμως να κάνεις κι εσύ τα ξεκαθαρίσματά σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, τόσο με την λαμπερή σου παρουσία, όσο και με το κέφι και το μπρίο σου. Στο επικοινωνιακό κομμάτι θα δίνεις ρεσιτάλ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλασάρεις ό,τι θέλεις. Στις 21/3, ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, μπορεί να εκνευριστείς από τη συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου ή ένα τεχνικό πρόβλημα που θα προκύψει. Ένταση πάντως θα έχεις και με την παραμικρή αφορμή θα βγαίνεις στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και ερωτικοσεξουαλικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κολλήσεις στο πώς θα βγάλεις παραπάνω χρήματα, προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά να σου μείνουν κιόλας. Ίσως ξεκινήσεις έναν διακανονισμό ή σε πιάσει μια φούρια να τακτοποιήσεις σχετικές υποχρεώσεις σου. Από την άλλη, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, στις 21/3, θα φουντώσουν και οι επιθυμίες σου και ίσως τη δεις λίγο αλλιώς. Μη σου πούμε ότι ενδέχεται να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε ελκύει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Εκτός του ότι ο Ήλιος περνά απέναντί σου, στις 20/3 στρέφοντας την προσοχή σου σε όλες τις σχέσεις σου, έχεις και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 21 που σου δημιουργεί έντονη αναστάτωση και ανυπομονησία να τελειώνεις με όλους τους άλλους και τα προβλήματά τους για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου και τις ανάγκες σου. Μήπως όμως κι εσύ ξέρεις από πού να αρχίσεις; Ένα ξεκαθάρισμα της θέσης σου πάντως είναι αναγκαίο, αν και δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν θέματα δουλειάς, αλλά και κάποια δικά σου που θα επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση, ενδεχομένως πράγματα που θα μάθεις ότι γίνονταν στο παρασκήνιο και μάλιστα από πρόσωπο που δεν υποψιαζόσουν. Όμως εδώ είναι που πρέπει να μην αφήσεις την αρνητική σου πλευρά να νικήσει και να βρεις τη δύναμη και να τα ξεπεράσεις και να βγεις μπροστά. Συναισθηματικά φορτισμένος πάντως θα είσαι, κάτι που θα σε σπρώξει και σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα μάλλον θα ανεβάσεις στροφές, με τον Ήλιο να περνά, στις 20/3, στον 5ο οίκο σου, όπου και θα κάνεις δυναμικό comeback στο ερωτικό παιχνίδι! Η Πανσέληνος όμως στις 21, σε κάνει ανυπόμονο και βιαστικό κι όπως είσαι μέσα στην ένταση, μπορεί να έχεις ένα γερό τράκο με φιλικό σου πρόσωπο, που προσπαθεί να σε συγκρατήσει και να ρίξει σε κανονικά επίπεδα τον ενθουσιασμό σου. Πάντως, να ξέρεις ότι αυτές τις μέρες χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός και να κρατήσεις ένα μέτρο. Επίσης, αν έχεις παιδιά, θα σου βγάλουν το λάδι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα μόλις περάσει ο Ήλιος στον Κριό, στις 20/1 όλος ο εκνευρισμός και η ένταση που είχες μέσα σου θα ξεσπάσει, με αποτέλεσμα να φας τα μουστάκια σου με την οικογένειά σου. Πιθανόν, επίσης, να ξεκινήσεις την αναδιοργάνωση του σπιτιού σου, με επιδιορθώσεις, ξεσκαρτάρισμα και πέταγμα παλιών ή αχρείαστων πραγμάτων. Στις 21/3, με την Πανσέληνο, ο επαγγελματικός σου χώρος γίνεται πεδίο βολής, όπου κι εκεί θα υπάρξουν επεισόδια με πρόσωπα που είτε θα σε νευριάσουν με την υποτιμητική συμπεριφορά τους είτε θα σε θεωρήσουν υπεύθυνο για μια κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Πότε έτσι, πότε αλλιώς θα είναι τα πράγματα, αυτή την εβδομάδα για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν απότομα σκαμπανεβάσματα. Το σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητά σου θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ θα έχεις και τη διάθεση να τελειώνεις με κάποιες δουλειές και να ξενοιάσεις. Η Πανσέληνος στο φιλικό σου Ζυγό, ίσως δημιουργήσει μια μικρή ένταση με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, όμως όπως ήρθε έτσι και θα φύγει, μάλιστα, μετά από κάποια που θα ειπωθούν, μπορεί να γίνουν και καλύτερες οι σχέσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Ορεξάτος και πολύ ενεργητικός θα είσαι αυτή την εβδομάδα, που περισσότερο φαίνεται να σε απασχολούν τα χρήματα και πώς θα τα αυξήσεις, όχι μόνο για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά και να κάνεις μια αγορά που θέλεις, όμως με δεδομένη την κατάστασή σου, δε μπορείς. Η Πανσέληνος στο Ζυγό όμως, στις 21, σου βάζει κι ένα γρίφο στα ερωτικά σου, όπου καλείσαι είτε να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα είτε να αγνοήσεις τις διαφορές και να εστιάσεις στις ομοιότητές σου με ένα άτομο, όπου θα μετρήσει κυρίως η σεξουαλική χημεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev