Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20/01 - 26/01

Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 09:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Μόνο στην αρχή της η εβδομάδα θα σε ταρακουνήσει, ίσως τα «σπάσεις» κιόλας με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή μια ομάδα, αλλά, από εκεί και πέρα, φαίνεται να χαλαρώνεις. Θα δεις αλλιώς φιλίες και έρωτες και θα καταλήξεις ότι εφ’ όσον δε σε δένει τίποτα και το πεδίο είναι ελεύθερο μπορείς να κινηθείς με μεγάλη άνεση. Θα βγαίνεις συχνότερα, θα φλερτάρεις περισσότερο, ίσως σου τη δώσει κιόλας να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Το να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει σε φοβίζει κι η έκλειψη θα μεγαλώσει το φόβο σου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να συμβούν διάφορα στο σπίτι ή τη δουλειά σου που θα σε αναστατώσουν ή θα αλλάξουν κάποια δεδομένα σου κι αν απομακρυνθείς λίγο και δεν τα πάρεις βαριά, θα δεις ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Ίσως είναι και μια ευκαιρία να ξεκολλήσεις και να ακολουθήσεις μια άλλη πορεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Εκτός από κάποια τεχνικά προβλήματα ή μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου, η έκλειψη στις 21/1 δεν πρόκειται να σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα κι αν είσαι ανοιχτόμυαλος και βλέπεις πιο μακριά, θα καταλάβεις αμέσως ότι σου χρειαζόταν ένα ταρακούνημα για να ξεκολλήσεις και να σταματήσεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Έτσι κι αλλιώς όμως το είχες ανάγκη, αλλά δεν το ρίσκαρες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη θα κάνει το αίμα σου να βράσει και τα συναισθήματά σου θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Μπορεί να το τερματίσεις το κοντέρ και στα ερωτικά και στα οικονομικά σου. Ίσως φταίει ένα ξαφνικό γεγονός που θα σου προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και εκεί, πάνω στη μούρλια σου, να μην αφήσεις τίποτα όρθιο! Αργότερα, θα διαπιστώσεις ότι χρειαζόταν γιατί μόνο έτσι θα κάνεις μια καινούργια αρχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου και αν έχεις… απλήρωτους λογαριασμούς και χρωστούμενα από το πρόσφατο παρελθόν σου, ξόφλησε τα όλα. Εύκολο δεν είναι, αφού θα χρειαστεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου κατάματα, να αναγνωρίσεις λάθη, ίσως και να κόψεις παρτίδες με πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν τίποτα. Αλλά, αν θέλεις να καθαρίσεις από όλα και να κάνεις νέα αρχή, δεν γίνεται αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Έχεις αρχίσει να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου, όμως σε συναισθηματικό επίπεδο ακόμα δεν έχεις ισορροπήσει κι η έκλειψη στις 21/1 θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση, άγχος και ενδεχομένως μια ανασφάλεια ή αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά για να καλύψεις τα κενά σου και να νιώσεις πλήρης, Μη σε πιάνει όμως πανικός, δες το σαν μια ευκαιρία να ανακαλύψεις άλλα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη θα σε επηρεάσει αρκετά σε ερωτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να… ψωνίζεις από τις εκπτώσεις! Κοινώς, κάνεις παραχωρήσεις, ρίχνεις τα στάνταρ σου, προκειμένου να βρεις ένα πρόσωπο και να μην είσαι μόνος! Τέρμα πια! Να είσαι με κάποιο που αξίζει την αγάπη σου, αλλιώς μείνε ελεύθερος κι ωραίος γιατί τα καλύτερα έρχονται για σένα και σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Σου βάζει δύσκολα αυτή η έκλειψη κι ενδεχομένως να σου βγάλει τον «κακό» σου εαυτό, αφού θα γίνεις απόλυτος, πεισματάρης και θα θέλεις να περάσει το δικό σου, θεωρώντας ότι εσύ έχεις δίκιο είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά σου, όπου η αλήθεια θα γίνεται της τρελής. Από την άλλη όμως, σου δίνει και μια ευκαιρία να ξεφορτωθείς συνήθειες ετών, να αλλάξεις δεδομένα και φυσικά να αποδείξεις την αξία σου, κάνοντας κάτι ξεχωριστό ή πρωτότυπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Η αλήθεια είναι ότι άμεσα πρόβλημα εσύ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις, οι άλλοι γύρω σου όμως ίσως χρειαστούν την συμπαράστασή σου ή τη βοήθειά σου μιας και σε αυτούς θα «χτυπήσει» η έκλειψη. Πιθανόν να έχεις τρεχάματα με γραφειοκρατικές, νομικές ή εκπαιδευτικές υποθέσεις σου, αλλά μέχρι εκεί. Άσε που μπορεί να προκύψει κι ένα ταξίδι από το πουθενά. Οπότε μην ανησυχείς άδικα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη θα ανεβάσει το εσωτερικό σου θερμόμετρο και θα χάσεις την απόμακρη και ψυχρή εικόνα σου και θα βγάλεις μια παθιασμένη, κάτι που όσο να πεις δεν είναι και συνηθισμένο για σένα.Μπορεί να έχεις κουραστεί να σε υποτιμούν ή να σε αδικούν είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σου και γι’ αυτό θα δείξεις το πραγματικό σουπρόσωπο και θα αρχίσεις να απαιτείς.Ακόμα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις οριστικάυποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη που γίνεται απέναντί σου λογικό είναι να σου φέρει μια αναστάτωση και να βρεθείς ανάμεσα στα θέλω σου και σε αυτά που ικανοποιούν τους άλλους και κυρίως το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Οι υπερβολές δε θα λείψουν, όπως επίσης και οι έντονες αντιδράσεις σου, που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά, αντί να λήξουν το όποιο θέμα. Εδώ χρειάζεται όμως να βάλεις στην άκρη το όποιο συναίσθημά σου, να χρησιμοποιήσεις τον εγκέφαλό σου και να αλλάξεις την κατάσταση… αναίμακτα και χωρίς απώλειες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Η έκλειψη κάνει πιο τεταμένο το κλίμα στη δουλειά σου, όπου είτε θα αποκαλυφθούν διάφορα που θα σε στενοχωρήσουν είτε θα βγάλεις ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για να κρατήσεις ό,τι θεωρείς δικό σου. Όμως, ακόμα και να σου πετάξουν το γάντι, μην το σηκώσεις! Η ένταση και το άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου γι’ αυτό βρες τρόπους να τα ξεφορτωθείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth