Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21/04 - 27/04

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 09:00

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Ερμής και Αφροδίτη κάνουν παρέλαση στο ζώδιό σου και σου δίνουν ύφος, αέρα, σεξαπίλ και άφθονη ενέργεια που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θέλεις να έχεις επιτυχία στα προσωπικά σου. Στις 22 ίσως υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου, πχ μπορεί να πάρεις χρήματα που δεν περίμενες, ενώ παίζει και να κάνεις μια αιφνιδιαστική κίνηση, αφήνοντας κάγκελο το αντικείμενο του πόθου σου. Από εκεί και πέρα, μπαίνεις στο mood της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά η Ανάσταση θα σε βρει περιτριγυρισμένο από λίγα και πολύ δικά σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Το πιο σημαντικό γεγονός για σένα είναι ο Ουρανός στο ζώδιό σου που θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο σου, στις 22 του μήνα, καλώντας σε να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις πρώτα από μια ασυνήθιστη, για τα στάνταρ σου, αλλαγή στην εμφάνισή σου, όμως έτσι δε θα τον καλοπιάσεις… Χρειάζεται πιο δραστικά μέτρα, όπως το να αναθεωρήσεις αντιλήψεις, να κόψεις συνήθειες και γενικά να κάνεις μια μεγάλη στροφή στη ζωή σου. Θυμήσου ότι ό,τι προσπαθείς να κρατήσεις με μανία, θα το χάσεις. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις επόμενες μέρες για να δεις από πού θα κάνεις την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Θα έχεις μια εσωτερική αναστάτωση αυτή την εβδομάδα, η οποία όμως μπορεί να σε σπρώξει σε αποφάσεις ή κινήσεις για να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου. Μπορεί να κόψεις συνήθειες, να αναθεωρήσεις αντιλήψεις ή να φρενάρεις κάτι που σκεφτόσουν να ξεκινήσεις. Από την άλλη, ο από μηχανής Θεός ενδέχεται να εμφανιστεί με τη μορφή ενός προσώπου πρόθυμου να σου δώσει βοήθεια ή υποστήριξη. Στις 24 του μήνα, για μια ακόμα φορά θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να ξεφεύγεις από το μέτρο, στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Από εκεί και πέρα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Απ’ ό,τι όλα δείχνουν, μια χαρά θα είναι για σένα αυτή η εβδομάδα, αν εξαιρέσεις μια καντήφλα που θα πιάσει το ταίρι σου στις 24 και θα σου χαλάσει κι εσένα τη διάθεση, όμως ευτυχώς θα είναι μόνο για λίγο. Στις 22, πάντως, ίσως πλησιάσεις ή τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός διαφορετικού προσώπου, κάνεις μια γνωριμία-χρυσάφι για τα επαγγελματικά σου ή ξαφνικά θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να μπεις σε μια ομάδα ή να… σου γίνει πρόταση να πολιτευτείς! Το σίγουρο είναι ότι θα συμβεί κάτι παράξενο, όχι όμως αρνητικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, κυρίως στις 22 του μήνα, όπου αρκετά από αυτά που ήξερες δε θα ισχύουν. Ίσως όμως είσαι κι εσύ που θα φας τη σφυριά και θα αποφασίσεις να πάρεις άλλο δρόμο, να κάνεις στροφή στην καριέρα σου, να τα «σπάσεις» με ένα πρόσωπο ή απλά να ανεξαρτητοποιηθείς. Όλες αυτές τις μέρες πάντως θα είσαι στη γύρα, κάνοντας συζητήσεις και επαφές και μόνο το Μεγάλο Σάββατο θα κάνεις παύση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας θα φας μια φρίκη, καθώς στην οικογένειά σου γίνεται το μπάχαλο και το κάθε πρόσωπο θα έχει τον ασυμμάζευτο, με αποτέλεσμα να αδυνατείς να βάλεις μια τάξη στο χάος. Στις 22 μια είδηση που σχετίζεται με πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό, σε σπουδές ή ένα νομικό σου ζήτημα θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα ιδιαίτερο άτομο, που θα σου τραβήξει την περιέργεια, από άλλη πόλη ή χώρα. Μιας και είσαι σε φάση να… ξανοιχτείς και να δοκιμάσεις την τύχη σου, ακόμα και ερωτικά, δεν αποκλείεται να ανταποκριθείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα όσον αφορά στις εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σου θα είναι αυτή για σένα, από το ξεκίνημά της και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αντιδράσεις γρήγορα και χωρίς πολύ σκέψη. Δεν αποκλείεται στις 22, να πάρεις χρήματα που δεν υπολόγιζες, τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια, όπως επίσης και να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο, το οποίο πιθανόν να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Μετά από όλα αυτά, κάποια θεματάκια με το σπίτι ή την οικογένειά σου θα τα περάσεις στο ντούκου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα σου προκαλεί αρκετές αναταράξεις, που θα σε αναγκάσουν, μέσα σε μια στιγμή, να πάρεις αποφάσεις. Στις 22 λοιπόν, ενδέχεται να υπάρξει μια ανατροπή των δεδομένων σε μια συνεργασία ή τη σχέση σου, όπου για να αντεπεξέλθεις πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, κάτι που είναι δύσκολο, αφού δεν αντιδράς καλά στις εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν είναι δυσάρεστες. Αυτό όμως είναι κι ένα πρώτο σημάδι εξ… ουρανού ότι βαδίζεις στραβά και χρειάζεται επειγόντως να αλλάξεις πορεία, στάνταρ και κριτήρια. Ξεκίνα λοιπόν την αναδιάρθρωση...

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Εσύ που είσαι της περιπέτειας και του αυθορμητισμού δεν πρέπει να στραβώνεις με τα νέα δεδομένα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου στις 22 του μήνα. Αντίθετα, πρέπει να ενεργοποιηθείς, να αλλάξεις κι εσύ σκεπτικό ή να υιοθετήσεις καινούργιες μεθόδους ή μέσα που θα σε πάνε πιο γρήγορα στο στόχο σου. Εάν βολεύτηκες και δε θέλεις να ξεκουνήσεις, κακό δικό σου, αφού θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Κατά τα άλλα, συνεχίζεις να φλερτάρεις και να γοητεύεις, μαζεύεις θαυμαστές και ποιος τη χάρη σου. Όλα δείχνουν ότι θα περάσεις ένα σούπερ Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αν ξεφύγεις από τη συντηρητική σου φύση και σταματήσει να σε απασχολεί τι δεν έχεις, αλλά χαίρεσαι με ό,τι έχεις καταφέρει, πολλά και ωραία σε περιμένουν στις 22 του μήνα, κυρίως στα ερωτικά σου. Νέα γνωριμία, απρόσμενα θετική εξέλιξη σε ένα ειδύλλιο, μπορεί και το ξαφνικό ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα άτομο από το περιβάλλον σου το οποίο θα σε αφήσει άναυδο. Επίσης, ίσως κερδίσεις από τυχερό παιχνίδι ένα ποσό ή συμβεί κάτι καλό στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, πιθανόν του παιδιού σου. Στις 24, θα είσαι μέσα στην αυτοπεποίθηση και θα τραβήξεις την προσοχή πάνω σου ενώ στις 26 το βράδυ οι ευχάριστες εκπλήξεις θα συνεχιστούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Μια εβδομάδα των… Παθών θα είναι αυτή για σένα, αν κλείσεις τα μάτια σε αυτό που προστάζει ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, δηλαδή, να τα ανατρέψεις όλα, πριν το κάνει αυτός! Στις 22 του μήνα, θα πρέπει να σαρώσεις τα πάντα και να κόψεις «κακές συνήθειες» των ανθρώπων της οικογένειάς σου, που όλο ανέβαλες, αλλά και να αντιμετωπίσεις θέματα του σπιτιού σου. Δεν αποκλείεται κιόλας εκεί που είχες βολευτεί, να αρχίσεις να ψάχνεις για στέγη. Γενικά, θα είσαι στο πόδι αυτές τις μέρες, προσπαθώντας να τελειώσεις δουλειές αλλά και να δεις ή συζητήσεις για προσωπικές σου υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Σούπερ δεν είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για σένα, που νιώθεις αποπροσανατολισμένος από τα πολλά και διάφορα που γίνονται στη δουλειά σου και δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς. Όμως πρέπει να γίνεις πιο γρήγορος κι ευέλικτος, αλλιώς θα «χαθείς». Στις 22, θα πάρεις μια είδηση που θα σε ξαφνιάσει, που θα αφορά είτε κάτι σχετικό με τη δουλειά σου είτε με ένα πρόσωπο του στενού σου κύκλου, ενώ πιθανό είναι να αλλάξει κάτι και στην καθημερινότητά σου. Στις 24, θα κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερό σου, που έχει μια θέση στην κοινωνία ή θα ασχοληθείς με το πρόβλημα ενός φίλου σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt