Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21/10 - 27/10

Δευτέρα, Οκτώβριος 22, 2018 - 09:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Δεν βγαίνετε και πολύ προς τα έξω αυτήν την εβδομάδα, γιατί ασχολείστε περισσότερο με εσωτερικά σας ζητήματα. Γενικώς οι Κριοί το διάστημα αυτό θέλουν να περνάνε στην αφάνεια. Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 Οκτωβρίου σας επηρεάζει άμεσα, γιατί γίνεται στο ζώδιό σας κι επειδή μαζί με την Πανσέληνο ακολουθεί και ο Ουρανός, μαζί φέρνουν καλά νέα αλλά και δυσκολίες…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε στη φάση της βαθιάς αμφισβήτησης και βλέπετε τα πράγματα τελείως διαφορετικά σε σχέση με πριν. Ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας, είναι στον Σκορπιό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του μήνα σας κινητοποιεί με έναν υπερβολικά γρήγορο τρόπο, ο οποίος όμως θα είναι θετικός για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν τα χρειάζεστε… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μηνός σίγουρα επηρεάζει και εσάς αφού γίνεται στον Σταθερό Σταυρό κι όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσετε μια μικρή ανατροπή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή νιώθετε ότι θα συμβεί κάποια μεγάλη αλλαγή και όντως έτσι είναι, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα πάρει κάτι αλλά θα φέρει κάτι καινούριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώσετε ότι κάτι διαφορετικό πάει να γίνει που ίσως και να μην σας αρέσει. Ακυρώνεται λίγο το παλιό και επειδή έχετε μάθει σε μια πεπατημένη και σε κάποια δεδομένα, είναι σαν βρίσκεστε λίγο στον αέρα… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Μαζί με τους Ταύρους, είστε το επίκεντρο, γιατί η Πανσέληνος βρίσκεται στον άξονά σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Στις 23 του μηνός μπαίνει και ο Ήλιος στον Σκορπιό και το «σύστημα» θα κλονιστεί κατά κάποιο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Βιώνετε κάποιες αλλαγές, αλλά σε ένα μυστικό και εσωτερικό επίπεδο. Είτε γίνονται πράγματα μέσα στο μυαλό σας και την ψυχή σας κι εναγωνίως ψάχνετε να βρείτε λύσεις είτε έχουν συμβεί ήδη γεγονότα τα οποία προσπαθείτε να τα προσαρμόσετε. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αλλά το «μήνυμα» είναι ελπιδοφόρο. Βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου προσπαθείτε να σταθείτε και πάλι στα πόδια σας, ενώνοντας κάποιες «γέφυρες».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Ανανεώνεστε μέσα από τον Άρη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας κι έτσι παίρνετε δύναμη και δράττε στα σταθερά σας σημεία. Η Πανσέληνος του μήνα φέρνει ανατροπές που μπορεί να σας βγάλουν έξω από το καλούπι σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Ευχάριστα είναι τα νέα για εσάς καθώς η Πανσέληνος του μήνα είναι θετική και ξεφορτώνεστε από πάνω σας κάθε τι άχρηστο. Ενώ δεν είχατε φωνή να το φωνάξετε μέχρι πρότινος, τώρα με κάποιο πολύ ωραίο τρόπο φεύγουν από δίπλα σας συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth