Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23/06 - 29/06

By Evelina Kyrasta Jun 23, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η αστρολογία λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Μέχρι τις 25 του μήνα, θα κάνεις μόνο τα αναγκαία και τίποτα παραπάνω, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες σου, για να ξαναβγείς στο κουρμπέτι και να σαρώσεις. Θα διεκδικήσεις, θα κυνηγήσεις και θα πάρεις αρκετές πρωτοβουλίες. Στις 27, θα σε τσούξει οικονομικά μια ζημιά του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται να είχες στο νου σου ένα συμμάζεμα και να καταλήξεις να ξεφορτώνεσαι με μανία διάφορα αντικείμενα. Πιθανή είναι μια αλλαγή στο χώρο σου όπως και ένας τσακωμός με την οικογένειά σου. Ο Ερμής, στις 28, στον φίλο σου Λέοντα πάντως σε προωθεί ερωτικά και σου υπόσχεται αρκετές βραδιές διασκέδασης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή σε θέλει στις επάλξεις και με διάθεση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε παρακινεί και θα κάνει αισθητή την παρουσία του στις 27 του μήνα, οπότε έχεις το περιθώριο να προετοιμαστείς και να καταλήξεις σε ενέργειες και αποφάσεις που θα πραγματοποιήσεις άμεσα, ανεξάρτητα με το πώς θα τα πάρουν οι άλλοι. Σκέψου μόνο ότι όσο διστάζεις και τα αναβάλλεις, θα τα λούζεσαι από τους γύρω σου ή το σύμπαν θα σε φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων. Με τον Ερμή στον 4ο οίκο σου, ετοιμάσου να πατήσεις πόδι στο σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Αρκετά κοινωνικός θα είσαι αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, αλλά και πρόσωπα που ενδεχομένως να σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα, οπότε και μόνο που θα μιλήσεις και θα βρεθείς με κόσμο θα είσαι ευχαριστημένος. Με τον Ερμή να περνά στον 3ο σου οίκο, η προσοχή σου θα στραφεί στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικές υποθέσεις σου. Το σίγουρο επίσης είναι ότι και η συμπεριφορά σου θα γίνει πιο σοβαρή και η παρουσία σου πιο λαμπερή, οπότε θα μαγνητίζεις τα βλέμματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις μια μανούρα στη δουλειά σου ή μια κόντρα που θα έχεις με ανώτερό σου ή το αφεντικό σου στις 25 του μήνα, η εβδομάδα μάλλον θα κυλήσει όμορφα για σένα. Στις 27 θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια θεαματική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, κάτι που ούτε σχεδίαζες, ούτε και περίμενες να συμβεί. Από τις 28 του μήνα που θα περάσει ο Ερμής στον 2ο οίκο σου, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι αγορές που θα ενισχύσουν την εικόνα σου ή θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ερωτικός. Σίγουρα πάντως οι σεξουαλικές -και όχι μόνο- επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν πολύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Ενώ η εβδομάδα σου ξεκινά πολύ δυναμικά με σένα να βγάζεις έναν αέρα νικητή και τροπαιούχου σε κάθε σου δημόσια εμφάνιση και να κερδίζεις το ενδιαφέρον του περίγυρού σου, στις 27 του μήνα έρχεται μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και μάλιστα δε θα έχεις ούτε εναλλακτικές ούτε και την πολυτέλεια του χρόνου για να αποφασίσεις, αφού ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις αμέσως και χωρίς δισταγμό. Ο Ερμής στις 28, που θα μπει στο ζώδιό σου, θα επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου νιώθεις ότι πιέζεσαι και πρέπει να δράσεις άμεσα, ωστόσο, είναι δική σου η αίσθηση αυτή και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να βάλεις μπροστά το μυαλό σου, που συνήθως σε βγάζει σε καλό και να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου γιατί θα σκοντάψεις. Με τον Ερμή να περνά, πάντως, στον 12ο οίκο σου, θα έχεις αρκετές κρυφές συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα δουλειάς ή προώθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις εσύ τη στήριξη ή τη βοήθεια ενός σημαντικού προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Με αρκετή ένταση ξεκινά αυτή η εβδομάδα, κυρίως στον τομέα των σχέσεών σου, αφού και… επιθετικές και ανταγωνιστικές τάσεις θα βγουν από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις να χειριστείς διπλωματικά τις καταστάσεις, δε θα τα καταφέρεις και τελικά δε θα αποφύγεις τον τσακωμό. Στις 27, τα επαγγελματικά σου θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, με ξαφνικές αποφάσεις, κινήσεις ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που θα σε κάνουν έξαλλο. Ευτυχώς, με τον Ερμή να περνά στον 11ο οίκο σου, οι φίλοι σου όχι μόνο θα είναι το αποκούμπι σου, αλλά με την παρέα τους και τις βραδινές εξορμήσεις θα ξεσκάς και δε θα πολυσκέφτεσαι τα της δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, αφού σιγά-σιγά η ένταση θα συσσωρεύεται στις σχέσεις σου και η ατμόσφαιρα θα ηλεκτρίζεται. Με την παραμικρή αφορμή μπορεί να προκληθεί κρίση στις 27 του μήνα, με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου να σου επιτίθενται και να σε κατηγορούν για διάφορα. Αλλά, όπως έχουμε αναφέρει, ή θα αλλάξεις στάση και συμπεριφορά, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους δίπλα σου ή θα αλλάξουν τα πράγματα από μόνα τους και θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Στις 28 που θα μπει ο Ερμής στον 10ο οίκο σου, θα επικεντρωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Για σένα η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα τόσο στον ερωτικό τομέα, όσο και τον εργασιακό. Ο ενθουσιασμός, η αμεσότητα και η παρόρμηση θα σε τραβάνε από το χέρι και θα είναι η αιτία που θα κατακτήσεις ένα «δύσκολο στόχο» στις 26. Στις 27, μια απρόσμενη αλλαγή ή γεγονός στη δουλειά σου ενδεχομένως να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση και να έχει και οικονομικά οφέλη, αρκεί να αντιδράσεις αμέσως και να είσαι πρόθυμος να «ξεβολευτείς». Στις 28, με τον Ερμή στον πύρινο Λέοντα, ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι για σένα, με νέες γνωριμίες, ταξίδια ή την προετοιμασία των διακοπών σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αρκετές εντάσεις θα έχει αυτή η εβδομάδα και η αρχή θα γίνει από το σπίτι σου και την οικογένειά σου όπου η «επιβολή» των πρέπει σου μάλλον δε θα περάσει και θα υπάρξουν διάφορες αντιδράσεις και ξεσπάσματα. Στις 27, τα πάντα μπορεί να έρθουν τούμπα στα ερωτικά και τις σχέσεις σου, με ξαφνικές αποχωρήσεις, επιστροφές και ξαφνικές αλλαγές, που θα σε αιφνιδιάσουν. Προσπάθησε όμως να συνέλθεις γρήγορα από το σοκ για να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις. Στις 28, ο Ερμής περνά στον 8ο οίκο σου, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, όπου εκτός από το να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου, ίσως κλείσεις και εκκρεμότητες σε εφορία, ασφάλειες ή τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα κρύβει για σένα αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές, τις οποίες όμως λογικά θα τις είχες ψυχανεμιστεί. Άλλωστε εσύ ψοφάς για αλλαγές οπότε κατά βάθος δε θα χαλαστείς στις 27 του μήνα, άφησε που ίσως τις προκαλέσεις κιόλας. Αν όχι, τότε να περιμένεις διάφορα να συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον σου ή ζημιές του σπιτιού που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Στις 28 του μήνα ο Ερμής θα περάσει απέναντί σου, κάνοντάς σε έτσι πιο δημοφιλή, αλλά και με διάθεση να κουβεντιάσεις και να λύσεις θέματα των σχέσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα δε θα είναι κακή, αφού και θα ξεκουραστείς και θα έχεις τη δυνατότητα να παρουσιάσεις τα ταλέντα σου και να γοητεύσεις κόσμο. Από την άλλη, στις 25 του μήνα μπορεί να προκύψει κάτι καλό στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται με το δικό σου στιλ, να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Στις 27, μια ξαφνική γνωριμία μέσω άλλων ή εντελώς τυχαία, είναι πιθανό να καταλήξει σε μεγάλο έρωτα, που θα έχει και γρήγορη εξέλιξη. Στις 28, θα αρχίσουν να σε απασχολούν αρκετά θέματα της δουλειάς σου και ίσως το να αποδείξεις ότι μπορείς και σου αξίζει το παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev