Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23/12 - 29/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 24, 2018 - 09:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

 Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία, στο τέλος της χρονιάς κι είναι λογικό να κάνετε τον απολογισμό σας. Σας απασχολεί το παρελθόν αλλά και το μέλλον και παρόλο που το κλίμα είναι γιορτινό, εσείς είστε προβληματισμένοι με θέματα που αφορούν τον κοινωνικό, τον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Τα Χριστούγεννα έρχονται και νιώθετε μια εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Αυτό οφείλεται κυρίως στην Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στον άξονά σας και σας πριμοδοτεί συνεχώς με συναισθήματα αγαλλίασης, ηρεμίας κι ασφάλειας… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Νιώθετε ότι αυτή η εβδομάδα σας υποχρεώνει να είστε περισσότερο σοβαροί, απέναντι κυρίως σε οικονομικά θέματα, σε οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με αξίες και δομές. Ενώ υπάρχει μια εύνοια από το πλανητικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή καλείστε να αποδείξετε ότι δικαίως σας έχουν εμπιστευτεί συγκεκριμένα άτομα και δικαίως μπορούν να «ακουμπούν» επάνω σας μέλη της οικογένειας. Έχετε αναλάβει την αρχηγεία σε ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Αυτές τις ημέρες δοκιμάζετε λίγο τις αντοχές σας σε επίπεδο οικογενειακών συμφωνιών και κομματιών που σχετίζονται με το παρελθόν. Είναι πιθανό να σας πιάσει μια νοσταλγία, σκέφτεστε άτομα που δεν είναι κοντά σας, άτομα που λείπουν… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Θα υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα με το σκεπτικό ότι τα πάντα αλλάζουν, και πως οι ευκαιρίες έχουν αρχίσει πλέον και γίνονται πραγματικότητα. Πρόκειται για μια εβδομάδα πολύ σημαντική, γιατί από εκεί που νομίζατε ότι θα είχατε στρες και πως θα τρέχατε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Βρίσκεστε σε μια κατάσταση εγρήγορσης, βλέπετε ότι τα γεγονότα τρέχουν και πως θα πρέπει να τα παρακολουθήσετε. Θέλετε να μπείτε μέσα στο παιχνίδι και όσο βλέπετε ότι δεν είστε μέρος των γεγονότων εκνευρίζεστε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας, σας δίνει κάποιες ιδιότητες ώστε να είστε το «αστέρι» στη ζωή σας, στους γύρω σας, σε αυτά που πιστεύετε για εσάς, στην αναγέννηση αλλά και στην αναβάθμισή σας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ξέρετε πολύ καλά, όπως έχετε ακούσει και αυτήν την εβδομάδα αλλά και την επόμενη χρονιά, θα σας ακολουθεί πάντα η εύνοια του Δία στο ζώδιό σας. Παρόλα αυτά μερικοί από εσάς, θα νιώθετε ένα σφίξιμο και μια πίεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας, η ημέρα των Χριστουγέννων γίνεται κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερου, οπότε έχετε βαθιά ριζωμένη μέσα σας την υποχρέωση ότι πρέπει να προσφέρετε στην κοινωνία… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας είναι λίγο περίεργη, αντιφατική κι έξω από τα «δικά σας τα νερά», τα μέτρα αλλά και τα δεδομένα. Στους Υδροχόους δεν αρέσουν οι κοινότυπες γιορτές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Αυτή η εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη σας δικά σας τα μέτρα, βλέπετε ότι το εξωτερικό περιβάλλον συνάδει πιο πολύ με εσάς, τα σχέδια, τους στόχους και τα συναισθήματά σας. Νιώθετε χαλαροί και προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμη πιο όμορφα… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth