Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24/02 - 02/03

Δευτέρα, Φεβρουάριος 25, 2019 - 09:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα δεν έχει πολλές εξάρσεις, μάλιστα, θα υπάρξουν στιγμές που θα βαριέσαι. Ευτυχώς, στις 27/2 θα ξυπνήσουν τα αίματα, θα έχεις όρεξη να κάνεις πράγματα στη δουλειά και θα ξεμπροστιάσεις και πρόσωπα που πίσω από την πλάτη σου λένε και κάνουν διάφορα. Πάνω στην παρόρμηση ίσως κάνεις και μια αγορά που δεν υπολόγιζες. Την 1η Μαρτίου πάντως, θα πάρεις πολύ τα πάνω σου και δε θα μαζεύεσαι αφού οι παρέες, τα ξενύχτια και οι διασκεδάσεις θα μπουν για τα καλά στο εβδομαδιαίο μενού σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Όταν μουλαρώνεις κι ο θεός ο ίδιος να έρθει να σου που ότι έχεις άδικο, δεν θα κουνηθείς ούτε πόντο. Αυτό είναι και καλό και κακό γιατί βλέποντας ότι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά σου με τη μέθοδο που ακολουθείς, δεν πρέπει να επιμείνεις στο ίδιο τροπάρι, αλλά να το αλλάξεις. Την 1/3 που θα μπει η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου θα σου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Στις 27/2, πάντως, θα σηκώσεις μπαϊράκι, θα πάρεις πρωτοβουλίες ή μια κατάσταση πάνω σου και θα δείξεις σε όλους ότι όταν θέλεις, όλα τα μπορείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος στους Ιχθύς βοηθά στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα στον επαγγελματικό σου χώρο και να κάνεις ό,τι κάνεις με την ησυχία σου. Ωστόσο, μην χαλαρώνεις και πολύ γιατί στις 27/2, εξ αιτίας ενός λάθους ή μιας παρεξήγησης μπορεί να βρεις τον μπελά σου, πιθανόν και χωρίς να φταις. Μη δώσεις τόπο στην οργή και ξεκαθάρισε το τοπίο. Με την Αφροδίτη στον φίλο σου, Υδροχόο, από την 1η του μήνα, θα εμφανιστούν νέες προοπτικές, μέσα από ταξίδια ή γνωριμίες ή θα κάνεις επαφές που τουλάχιστον θα έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Τίποτα δε φαίνεται να χαλάει την καθημερινή σου ζωή, ίσα-ίσα που θα σου δοθούν ευκαιρίες και να βγεις, και να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και ίσως ξεκινήσεις κι ένα χόμπι, γύρω στις 27/2 που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Κάποιες εντάσεις στο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν, όμως η Αφροδίτη στον Υδροχόο έρχεται την 1η του μήνα να σε γλυκάνει με επιπλέον χρήματα και να κάνει λίγο πιο εξαλιάρικα τα ερωτικά σου, ξεχνώντας όλα τα δυσάρεστα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Μέχρι το τέλος του μήνα, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα οικονομικά σου, στο τι δίνεις και τι παίρνεις. Ωστόσο, στις 27/2 μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη στο συγκεκριμένο κομμάτι που θα είναι σχετική και με τη δουλειά σου που θα σε κάνει έξαλλο. Η Αφροδίτη, την 1η του μήνα έρχεται να τραβήξει την προσοχή σου από τα λεφτά και να την πάει στις σχέσεις σου, όπου, ναι μεν σου φέρνει ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες, αλλά αν κολλήσεις στο εγώ σου, δε θα τις δεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Τον περισσότερο χρόνο και την ενέργειά σου τα καταναλώνει στις σχέσεις σου, όπου τα πράγματα από τη μια είναι ιδανικά κι από την άλλη παρουσιάζονται θέματα από το πουθενά. Πιθανόν στις 27/2 να σε πιάσουν τα νεύρα σου με τη συμπεριφορά ή τη μυστικοπάθεια του/ης συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη σου γιατί μαθαίνεις από άλλους πράγματα που θα έπρεπε να τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Η Αφροδίτη πάντως, περνώντας την 1η του μηνά στον 6ο οίκο σου, θα βοηθήσει στο να βελτιωθούν οι συνθήκες στη δουλειά σου, οπότε κάτι είναι κι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα αυτή την εβδομάδα, εκτός ίσως από το ότι κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο και να αρχίσεις να ξοδεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Από την άλλη, θα κάνεις περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα απ’ ό,τι συνήθως στη δουλειά σου γιατί θέλεις να αυξήσεις και να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Την 1η του μήνα η Αφροδίτη περνά στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας θετικές αλλαγές και εξελίξεις στα ερωτικά σου, οπότε ξεκίνα να στολίζεσαι και να κυκλοφορείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Εντάσεις προμηνύει αυτή η εβδομάδα για σένα καθώς ο Άρης απέναντί σου έχει βαλθεί να σε έχει συνεχώς σε αναμμένα κάρβουνα στις σχέσεις σου και μάλιστα στις 27/2 θα σε τσιτώσει για τα καλά και θα βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Δεν αποκλείεται να δείξεις και την κίτρινη κάρτα σε ένα άτομο που «παίζει» μαζί σου, προειδοποιώντας το ότι αν συνεχίσει, σύντομα θα δει την κόκκινη. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σου πάντως θα ασχοληθείς πολύ με τα του σπιτιού και της οικογένειάς σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των δεδομένων και τα διάφορα που συμβαίνουν στο σπίτι ή την οικογένειά σου σε κάνουν να αναρωτιέσαι μέχρι και για το αν είσαι… ματιασμένος. Στις 27/2 πολλά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια που αφορούν και στα συγκεκριμένα θέματα και στη δουλειά σου και να σε νευριάσουν ή να σε δραστηριοποιήσουν. Με την Αφροδίτη, από την 1η Μαρτίου, στον 3ο οίκο σου, πάντως, θα λάμψεις και θα συσφίξεις και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις κάποια μικρομπερδέματα και παρεξηγήσεις, σε γενικές γραμμές στην καθημερινότητά σου δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα. Στις 27/2 θα σου δοθεί η δυνατότητα, αν και κάπως πιο απότομα απ’ ό,τι θα έπρεπε, να εκφράσεις την άποψή σου ή να κόψεις το βήχα σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή το παιδί σου που έχει πάρει ψηλά τον αμανέ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου, την 1/3, θα έχεις οικονομική ανάκαμψη!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Το περιβάλλον σου μόνο ήρεμο δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις, καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και συχνά-πυκνά προκαλούνται εντάσεις είτε ανάμεσα σε σένα και στα μέλη της οικογένειάς σου είτε μεταξύ τους που σαν πυροσβέστης τρέχεις να σβήσεις τις φωτιές πριν επεκταθούν. Ίσως γίνονται και κάποιες ζημιές που σε εκνευρίζουν. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στις 27/2 και θα σε φέρει στα κάγκελα. Όμως, η Αφροδίτη την 1η Μαρτίου που μπαίνει στο ζώδιό σου, έχει μπόλικα δώρα για σένα που θα σε χαροποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Προς το παρόν, όλες οι προσωπικές σου υποθέσεις πάνε μια χαρά. Μάλιστα, έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις ανθρώπων που θεωρείς σημαντικούς για την επαγγελματική σου εξέλιξη, όμως πρέπει να ζορίσεις λίγο τα πράγματα και να μη μένεις αδρανής. Στις 27/2, θα είσαι στις επάλξεις. Θα πλημμυρίσεις από ενέργεια, θα κάνεις πράγματα για σένα, θα τρέξεις πρακτικά ζητήματα και ενδεχομένως να συναντήσεις ή να μιλήσεις με άτομα για δουλειές ή γιατί έχεις καιρό να μάθεις νέα τους!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth