Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24/03 - 30/03

Τρίτη, Μάρτιος 26, 2019 - 09:00

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Όλες τις μέρες θα είσαι κεφάτος, με τον χαβαλέ και την πλάκα σου, ιδίως όμως την 25η Μαρτίου είτε είχες την ευκαιρία να πας κάπου εκτός πόλης είτε ξέμεινες πίσω. Το ζουμί είναι στις 26 και 27 του μήνα, αφού η Αφροδίτη στα Ψάρια έρχεται να σου προσφέρει ψυχική ηρεμία, συναισθηματική αποφόρτιση, αλλά και υποστήριξη ή βοήθεια από διάφορους που θα μείνει στα κρυφά. Μάλιστα στις 27 του μήνα ίσως πάρεις και χρήματα από το πουθενά, ένα δώρο ή μάθεις ένα μυστικό που θα σε κάνει να χαρείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα κυλήσει η εβδομάδα σου και μάλιστα θα σου τύχουν και διάφορα ωραία είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σου, γύρω στις 24/3. Το σίγουρο είναι ότι ανοίγει ο δρόμος για διασκέδαση και ξενύχτια με την παρέα σου και για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου οι γνωριμίες και τα φλερτ θα πέσουν βροχή. Δεν αποκλείεται, στις 27/3 να παίξει και κάτι με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή μέσω αυτού να έρθεις σε επαφή με κάποιον ή κάποια που θα σου κάνει το κλικ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Είσαι ανεβασμένος, γεμάτος ζωντάνια και αυτό… φαίνεται και προς τα έξω, αφού βγαίνεις και γνωρίζεις κόσμο και κοσμάκη. Με το πέρασμα της Αφροδίτης μάλιστα στις 26 του μήνα στους Ιχθύς, μια ηρεμία θα υπάρξει και στον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος, αλλά μην το ρίξεις στο σορολόπ. Στις 27/3 πάντως είτε θα μάθεις κάτι που θα επιβεβαιώσει τις υποψίες σου είτε θα σε πλησιάσει αρκετά ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου που ούτε καν ήξερες ότι του άρεσες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Ωραία θα νιώθεις, ακόμα πιο ωραία θα περάσεις αυτή την εβδομάδα κι αν εξαιρέσεις μια «συννεφιά» με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου στις 27 του μήνα που λίγο θα κρατήσει, όλα θα είναι μια χαρά. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους αγαπημένους σου Ιχθύς, στις 26, θα πάρεις και δωράκια, αφού η καθημερινότητά σου θα γεμίσει από όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα ταξιδάκι ή μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει ψυχικά και πνευματικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις τις 27 του μήνα, που μπορεί να σου προκύψει κάτι αναπάντεχο ή μια αλλαγή, η οποία θα σου στοιχίσει συναισθηματικά ή οικονομικά, σε γενικές γραμμές η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή. Με το πέρασμα, δε, της Αφροδίτης στους Ιχθύς, στις 26, έχεις να λαμβάνεις και χρήματα και… σεξ, με τα πρώτα να σε ξελασπώνουν και να σε φέρνουν στα ίσα σου και το δεύτερο, επειδή θα αυξηθεί η έλξη και η λίμπιντό σου. Ωστόσο, δε θα λείψουν και κάποιες αψιμαχίες στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Σημαντικές αλλαγές γίνονται αυτή την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη περνά απέναντι σου, στους Ιχθύς, στις 26, κάνοντάς τους άλλους πιο θετικούς απέναντί σου κι εσένα αρκετά δημοφιλή. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν, θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και αν ελέγξεις την εξιδανίκευση, η κατάληξη θα είναι πολύ καλή. Την 25η Μαρτίου, πάντως θα βιώσεις ένα οικογενειακό μπάχαλο, ενώ στις 27 μια ξαφνική είδηση, συνάντηση ή νέα επαφή θα ανατρέψει τα δεδομένα σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος θα είναι ακόμα απέναντί σου, βγάζοντάς σου μια αποφασιστικότητα και τόλμη να αντιμετωπίσεις διάφορα θέματα σε όλες τις σχέσεις σου. Αλλά να ξέρεις ότι έρθεις κι αντιμέτωπος με αρκετές αντιδράσεις, ενδεχομένως και πιο έντονες απ’ όσο υπολόγιζες. Πάντως η Αφροδίτη στους Ιχθύς, από τις 26, θα εξομαλύνει διαφορές στη δουλειά σου και θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου. Τουλάχιστον από αυτόν τον τομέα έχεις κάτι κάλο να περιμένεις, που μπορεί να έρθει ξαφνικά, γύρω στις 27 και να ευνοηθείς και οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Εσύ αυτή την εβδομάδα σιγά-σιγά θα πάρεις τα πάνω σου, αφού και η διάθεσή σου δε θα χαλάσει και θα έχεις την ευκαιρία να ξεσκάσεις, ξεχνώντας θέματα των σχέσεών σου που σε τρώνε. Περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθύς, στις 26, θα σε πιάσει ο ρομαντισμός και διάθεση να ζευγαρώσεις αν είσαι μόνος ή να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν έχεις παιδιά, ο χρόνος που θα περάσεις μαζί τους θα είναι «θεραπευτικός» αφού θα ηρεμείς και δε θα σκέφτεσαι οτιδήποτε σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Από τη μια, ο Ήλιος σε «ταΐζει» με ενθουσιασμό και ζωντάνια οπότε παραμένεις στις επάλξεις ερωτικά και αγγίζεις την κορυφή της δημιουργικότητάς σου, αφού συνεχώς θέλεις να κάνεις και κάτι διαφορετικό ή καινούργιο, από την άλλη η Αφροδίτη που μπαίνει στον 4ο οίκο σου φέρνοντας μια ηρεμία και αρμονία στο σπίτι και στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, μια χαρά θα είναι η εβδομάδα σου μέχρι τις 27. Εκεί μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο που θα το νιώσεις σαν... σφαλιάρα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Το κλίμα στο περιβάλλον σου δεν είναι το καλύτερο, αφού ο εγωισμός και οι «επιθετικές» συμπεριφορές είναι συχνά φαινόμενα, όπως και οι παρεμβάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, έχεις και τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, να φτιάξεις τα χαλασμένα, να το ανανεώσεις, οπότε βγάζεις κι ένα κομμάτι της ενέργειάς σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς πάντως θα ανέβουν οι προτιμήσεις προς το πρόσωπό σου και τα θετικά σχόλια για την παρουσία σου θα είναι αρκετά. Στις 27, μάλιστα, θα σου κάνουν μια πρόταση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Μπορεί στο περιβάλλον σου να συμβαίνουν διάφορα που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, όμως αυτή η εβδομάδα έχει και τα καλά της, αφού η Αφροδίτη περνά στον 2ο οίκο σου, στις 26, φέρνοντας την άνοιξη στο πορτοφόλι και την καρδιά σου. Εκτός αυτού σε κάνει πιο... ζεστό συναισθηματικά και πρόθυμο να βοηθήσεις και να στηρίξεις προσπάθειες που πιστεύεις ότι αξίζουν. Βέβαια, ένα περιστατικό στις 27 ενδεχομένως να σε εκνευρίσει και να σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις όσα σκεφτόσουν. Στις 30 όμως και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Πολύ χαρούμενος θα είσαι αυτή την εβδομάδα, αφ’ ενός γιατί μπορεί να βρεις διέξοδο και λύσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματά σου αφ’ ετέρου γιατί στα ερωτικά σου έχεις αρχίσει να ανεβάζεις στροφές και γίνονται πράγματα. Αν προσθέσουμε και την Αφροδίτη που στις 26 μπαίνει στο ζώδιό σου, στρέφοντας τους προβολείς πάνω σου, θα ζήσεις μεγάλες στιγμές. Στις 27 μάλιστα, η πιθανότητα να αλλάξει ξαφνικά η ζωή σου ή η καθημερινότητά σου με μια γνωριμία ή είδηση που θα πάρεις είναι πολύ μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt