Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25/11 - 01/12

Δευτέρα, Νοέμβριος 26, 2018 - 09:15

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Βρίσκεστε σε μια φάση όπου νιώθετε πως μπορείτε να προοδεύσετε πολύ εύκολα. Υπάρχουν όμως κάποια ζητήματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε. Αν έχετε μπει σε ένα πρόγραμμα, όπως πχ σε μια διατροφή, ή στο προσπαθείτε να κόψετε το τσιγάρο…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή προσπαθείτε να αποκτήσετε ένα ελεύθερο βήμα στην καθημερινότητά σας, με μια διαφορετική ιδεολογία, πιο πλατιά και περισσότερο αισιόδοξη, όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να πετάξετε κάποια «καυτά κάρβουνα» που κρατάτε στα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Οι δυνάμεις σας ανακτώνται από το μηδέν και μάλιστα βήμα βήμα ξανακερδίζετε πίσω την χαμένη σας αίγλη κι αυτό οφείλεται είτε στην υποστήριξη κάποιων ατόμων είτε στις συνθήκες που είναι τόσο εύκολες. Ανοίγονται πόρτες που δεν περιμένατε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Έχει ξεκινήσει η μεταμόρφωσή σας και ίσως να μην το έχετε καταλάβει αλλά σιγά σιγά θα δείτε μια επιρροή θετική η οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να σας αλλάξει, ακόμη και τις πιο αρνητικές ιδέες. Στις 25, 26, 27 του μηνός η δύναμή σας επαναλαμβάνεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Νιώθετε ήδη πως η τύχη σας έχει γυρίσει, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η ζωή σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο, γιατί δικαιώνεστε επιτέλους 100% κι αυτό οφείλεται σε εσάς. Έχετε καταλάβει πλέον ότι δεν είστε μόνοι και πως έχετε βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Ανανεώνεστε με έναν ιδιαίτερο τρόπο και όχι με την πεπατημένη που έχετε συνηθίσει έως τώρα. Είναι πιθανό να σας φαίνεται κάπως «ξένη» αυτή η συμπεριφορά σας, όμως επειδή έρχεται από μέσα σας και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό «χτυπάτε» τις συνήθειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η Αφροδίτη συνεχίζει να ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αλλά και γενικότερα όλους τους Ζυγούς. Το πλανητικό σύστημα έχει πολλά να μας διδάξει και να μας δώσει πολλές πληροφορίες. Όταν εστιάζουμε στην αύξηση και όχι στην έλλειψη, αλλάζει τελείως η πραγματικότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Αναθεωρείτε ένα ένα τα βήματά σας, κυρίως στο οικονομικό επίπεδο. Βλέπετε ότι υπάρχει μια εύνοια και πως επιτέλους, κάτι ανοίγεται. Επειδή πέρασε ο Δίας από εσάς και σας έφερε ευκαιρίες, τώρα έρχεται η 2η φάση των ευκαιριών…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Νιώθετε καλά και είστε και καλά. Επειδή όμως πολλοί άνθρωποι έχουμε εκπαιδευτεί να μην αποδεχόμαστε πως είμαστε συνέχεια καλά και κάνουμε συνεχώς αρνητικές σκέψεις, έτσι λοιπόν κι εσείς, είναι πιθανό να είστε από αυτούς που θα χαλάσουν αυτήν την ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να φτάσετε στο μέγιστο της απόδοσής σας, γιατί νιώθετε ότι εκείνος ο φραγμός, το εμπόδιο και το καλούπι, δεν υπάρχουν πια, οπότε δεν χρειάζεται να περιορίζετε πολύ τον εαυτό σας και χαλαρώνετε. Στην χαλάρωση αυτή μπορεί να πάτε ένα ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Βλέπετε την διαφορά αυτήν την εβδομάδα κι όχι μόνο την βλέπετε αλλά την νιώθετε κιόλας, άρα προχωράτε με πολλή γρήγορη ταχύτητα, προκειμένου να κάνετε αλλαγές. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αναρωτιέστε εάν μπορείτε να διαθέσετε τα ταλέντα σας στην υπηρεσία των άλλων ατόμων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα και για όσο θα μείνει, θα σας φέρνει μεν ένα κομμάτι δύναμης, αλλά θα υπάρχει κι ένα μπέρδεμα. Καλείστε λοιπόν να ξεμπερδέψετε το καλό από το κακό κουβάρι…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth