Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26/05 - 01/06

By Evelina Kyrasta May 26, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η αστρολογία λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Σιγά μην ηρεμούσες και χαλάρωνες με τον Άρη στο «σπίτι» σου που κι αυτήν την εβδομάδα θα σε ταλαιπωρεί, τόσο με εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και από άποψη ζημιών συσκευών ή υδραυλικών που σε έχουν στο πόδι. Βέβαια, είναι μια χαρά για να κάνεις επισκευές ή ξεσκαρταρίσματα ή να ξεκινήσεις βάψιμο, αν χρειάζεται. Τώρα, για αγορές, κάνε μια έρευνα και μην πας κατευθείαν κάπου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Γενικά, θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα, με ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσεις με την παρέα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται και να κερδίσεις τη συμπάθεια κάποιου/ας ή να σε τρελάνουν στο φλερτ. Αν χρειαστείς βοήθεια, ένας φίλος ή φίλη είναι πρόθυμος/η να στη δώσει στις 26/5. Στις 28 του μήνα θα σε πιάσει έντονη ανησυχία και ενδεχομένως να πάρεις στα χέρια σου διάφορες καταστάσεις. Η τελευταία μέρα του Μαΐου πάντως θα είναι η καλύτερή σου, όπου όλο το ενδιαφέρον θα στραφεί πάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Περίεργα vibes θα εισπράττεις και ενδεχομένως να μην μπορείς να τα αποκωδικοποιήσεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει τη δουλειά σου ή με ένα άτομο ανώτερο ιεραρχικά. Από την άλλη, σου είναι δύσκολο να κρατήσεις το χέρι σου μακριά από την τσέπη σου, εξ αιτίας έκτακτων εξόδων και αγορών. Προσπάθησε όμως να μεταθέσεις κάποια από αυτά για τον επόμενο μήνα, αν γίνεται, γιατί κινδυνεύεις μέχρι τις 30 να μείνεις πανί με πανί. Και λίγο αυτοσυγκράτηση στις ερωτικές σου ορμές, επίσης, δε βλάπτει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει να είναι όλη σχεδόν την εβδομάδα πάνω από το κεφάλι σου, που όχι μόνο σε κινητοποιεί να κάνεις πράγματα για σένα και να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες σου, αλλά και μηδαμινή ανοχή σε καταστάσεις ή συμπεριφορές που δε σου αρέσουν. Έχε υπόψη σου όμως ότι γίνεσαι και παρεξηγιάρης, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πάντως τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις και να επικοινωνήσεις με άτομα που ενδεχομένως να ωφελήσουν και τη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Κοινωνικός είσαι, το ενδιαφέρον τραβάς, εύκολα σε πλησιάζουν και πολλές άκρες μπορείς να αποκτήσεις αυτή την εβδομάδα. Αν μάλιστα έχεις βάλει και υποψηφιότητα, οι πιθανότητες να βγεις είναι πολύ μεγάλες. Πάντως, στην τσίτα είσαι και ησυχία δε βρίσκεις. Κάνεις συναντήσεις, συζητήσεις, τις περισσότερες κατ’ ιδίαν, ενώ οργανώνεσαι και σε θέματα της δουλειάς σου, ψάχνοντας και μαζεύοντας στοιχεία που θα σου φανούν χρήσιμα και τσιγκλώντας για να μάθεις πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα, αφού θα είσαι μακριά από το λογικό εαυτό σου, ενώ μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις θα σε ταλαιπωρούν. Τα σήματα που λαμβάνεις από το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου δε σε βοηθάνε να βρεις την άκρη του νήματος, αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο πιο πολύ θα μπλέκεσαι. Από την άλλη, είναι πιθανές και ορισμένες διαφωνίες ή εντάσεις με φιλικό σου πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε συνεφέρει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων μέσα από τη δουλειά σου που θα είναι εριστική ή ανταγωνιστική θα σε εκνευρίσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και δε θα μπορείς να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα θέματα. Αντί να περάσεις κι εσύ στην αντεπίθεση, προσπάθησε να κάνεις μια κουβέντα με ένα-δυο πρόσωπα, ώστε να πάρεις και τη γνώμη τους και να δεις στην πορεία πώς θα αντιμετωπίσεις σωστότερα την κατάσταση. Η διπλωματία σου εδώ θα βοηθήσει, ώστε να λυθούν τα ζητήματα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Πολλά πήγαινε-έλα έχει αυτή η εβδομάδα, συζητήσεις και μετακινήσεις που σχετίζονται είτε με επαγγελματικά είτε με νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματά σου. Εσύ δείχνεις διατεθειμένος να τα τρέξεις και να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύει το ίδιο με τους άλλους, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς από τον αργό ρυθμό εξέλιξης ή τα παραπάνω που θα σου ζητηθούν προκειμένου να τελειώσεις. Από την άλλη, είναι πιθανή μια πρόταση για επιπλέον χρήματα που θα σου φανεί ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου, ανεβάζοντας τη δημοτικότητά σου και φέρνοντας στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα, που σου προκαλούν το ενδιαφέρον είτε το επαγγελματικό είτε το ερωτικό. Επιπλέον, γίνεσαι και πιο συζητήσιμος, προσπαθώντας με τον διάλογο να λύσεις και προβλήματα στις σχέσεις σου, κάτι που βέβαια δεν πιάνει πάντα. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου και η διαχείρισή τους γιατί οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν και αν δεν κρατήσεις έναν έλεγχο, σύντομα θα αντιμετωπίσεις θέμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Ο τομέας των σχέσεών σου θα συνεχίζει να δοκιμάζεται και αυτή την εβδομάδα, όπου είναι πιθανές οι επιθέσεις και οι ανταγωνισμοί ή αντιζηλίες τόσο από το ταίρι σου όσο και από άτομο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά. Ίσως κατηγορηθείς κιόλας για έλλειψη συναισθημάτων ή εκφραστούν παράπονα για την «ψυχρότητά» σου, η οποία όμως είναι φαινομενική, αφού κι εσύ είσαι μέσα σου σε αναβρασμό. Όσο πιο ήρεμος παραμείνεις και συζητήσιμος, τόσο πιο εύκολα θα λυθούν τα θέματά σου και θα εκτονωθεί η ένταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές, δεν τη λες και άσχημη την εβδομάδα. Θα έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις εναλλακτικές πηγές στα οικονομικά σου, μήπως και αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Μόνο θέμα θα είναι κάποιες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς σου ή ότι θα μπεις σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάτι που έχεις αναλάβει. Προσοχή χρειάζεται και η υγεία σου γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου και μην τρέφεσαι με πρόχειρα φαγητά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Βγάζεις μια δυναμική, χωρίς να χάνεις το «συναισθηματικό» σου κομμάτι, έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα και ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος, οπότε έχεις τις ευκαιρίες για να αλλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Επειδή τραβάς πολύ όμως, θα χρειαστεί να κάνεις καλύτερη διάκριση, για να μην τις «κάψεις». Από την άλλη, καλό θα ήταν να λειτουργήσεις διπλωματικά και ευέλικτα σε διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν στο σπίτι, κυρίως αν έχουν να κάνουν με πρόσωπα της οικογένειάς σου, που προσπαθούν να σε κάνουν να αποδεχτείς ό,τι θέλουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

On Instagram @kyrastev