Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30/12 - 05/01

Δευτέρα, Δεκέμβριος 31, 2018 - 09:15

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Από την Πρωτοχρονιά βγαίνεις στην επίθεση. Θα είσαι hyper, θα πάρεις φόρα, πρόσεξε όμως, μη φας τα μούτρα σου προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η πολύ σιγουριά και αυτοπεποίθηση μπορεί να σε κάνει αντιπαθή ή να προκαλέσει αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα κοντραριστείς με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, η εβδομάδα αυτή δε θα είναι καθόλου κακή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Τη νύχτα μέρα θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα, από τα ξενύχτια με την παρέα σου και όλα θα είναι ζάχαρη. Από γνωριμίες, έρωτες και φλερτ, άλλο τίποτα, αλλά μόνο για να περνάς την ώρα σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Κάνε κουράγιο! Αυτή η βδομάδα θα είναι δύσκολη στη δουλειά σου όπου το κλίμα θα γίνει πολεμικό και θα ξυπνήσουν ανταγωνισμοί, έχθρες και αντιπαλότητες. Κι όχι τίποτα, εκεί που ήσουν ησυχούλης και καλόβολος θα αστράψει το μάτι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Με μεγάλη φόρα ξεκινάς την καινούργια χρονιά, κάνεις όνειρα, βάζεις στόχους, έχεις ιδέες, αλλά, επειδή θα βγάζεις και μια ανυπομονησία, τσακωμούς και διαφωνίες δε θα τους γλιτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Χαλαρός θα είσαι στις αρχές της εβδομάδας γιατί μετά θα σου φύγει λίγο η άνεση, αφού και η τσέπη σου θα αδειάζει με πολύ γρήγορο ρυθμό. Τα έξοδα αυξάνονται, τα έσοδα είναι συγκεκριμένα και θα πρέπει να πάρεις άμεσα μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι την Πρωτοχρονιά θα είσαι στα πάνω σου, τα κακά νέα είναι ότι από εκεί κει μετά, αν είσαι σε σχέση, προετοιμάσου για μάχη. Το ίδιο ισχύει και για μια συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είσαι ο ένας και μοναδικός πρωταγωνιστής. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και ευκαιρίες ένα σωρό να εκμεταλλευτείς. Από την Πρωτοχρονιά και μετά προετοιμάσου για το ανάστατο κλίμα που θα επικρατήσει στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Αν έχεις τις μαύρες σου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μια θλίψη ένα πέσιμο, μην ανησυχείς, παροδικό είναι. Γρήγορα θα ξαναπάρεις τα πάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Την Πρωτοχρονιά θα σου σβηστεί λίγο το χαμόγελο, δεν αποκλείεται να πάρεις κι ανάποδες από μια κατάσταση στο σπίτι σου ή την οικογένειά σου και να αρχίσεις να στολίζεις κόσμο. Καλό είναι όμως να ελέγχεσαι γιατί έτσι όπως το πας θα τσακωθείς με όλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Ωραία ανοίγει κι ωραία κλείνει για σένα η εβδομάδα που τρέχει και να είσαι ευγνώμων που θα μείνεις στο απυρόβλητο. Τώρα αν διορθώσεις και το προκλητικό σου στιλ και δεν σερβίρεις διάφορα που σου έρχονται στο κεφάλι, ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Εσένα δε σε αγγίζει τίποτα αυτή την εβδομάδα. Έχεις πάρει τα ποπ κορν σου, κάθεσαι και τα απολαμβάνεις όλα, λες και βλέπεις ταινία. Ωστόσο, πιάσε και λίγο επαφή με Γη γιατί στα οικονομικά σου προβλέπονται ισχυρές βροχοπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth