Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 31/03 - 06/04

Δευτέρα, Απρίλιος 1, 2019 - 09:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης θα σε μανουριάσει λίγο, ενδεχομένως και να τα πάρεις με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς σου ή να ευθύνεται για μια ζημιά στον εξοπλισμό σου. Ένταση και επιθετικότητα μπορεί να βγάλεις και πάνω σε μια κουβέντα και να πεις πράγματα που δεν ήθελες. Τα πάνω σου θα πάρεις στις 4 του μήνα και ίσως σου βγει και ένα ρίσκο ή μια πρωτοβουλία, ενώ στις 6 ερωτικά και οικονομικά μπορεί να σου κάτσει κάτι καλό από το πουθενά και εννοείται ότι θα είναι πρόθυμος να δεχτείς την πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Μόλις την πρώτη μέρα της εβδομάδας, ο Άρης μπαίνει στον 2ο οίκο σου και μπορεί να σου ανοίξει επικίνδυνα την όρεξη τόσο για υλικά αγαθά, όσο και για σεξ και να μη σου κλείνει με τίποτα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις το μέτρο γιατί θα έχεις και οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες. Στις 6 του μήνα, θα έχεις ένα ξαφνικό ξέσπασμα, σημάδι ότι έχεις μαζέψει πολλά και μέσα στο κεφάλι σου γίνεται της τρελής και ενδεχομένως να τα βάλεις τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους δικούς ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας για σένα είναι ο Άρης που στις 31 μπαίνει στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου όλη την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεσαι για να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, μαζί με αυτά βγάζεις και βιασύνη, ανυπομονησία και επιθετική συμπεριφορά, όταν κάτι δε γίνεται όπως και όταν το θέλεις εσύ. Την 1η του μήνα θα αναρωτηθείς για το «ποιος κοροϊδεύει ποιον» στη δουλειά σου, ενώ στις 4 θα φτιάξει η διάθεσή σου από ένα φίλο ή ένα άτομο που θα γνωρίσεις που θα σε παρακινήσει να περάσεις στη δράση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Αλλάζει όλη η ψυχολογία σου και η συναισθηματική σου κατάσταση με τον Άρη να μπαίνει στις 31 του μήνα στον 12ο οίκο σου. Θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση, θα αρχίσεις να κινείς μυστικά τα νήματα στη δουλειά σου. Ενδεχομένως να μάθεις και πράγματα που γίνονται σε βάρος σου και να δράσεις ανάλογα. Στις 4/3 είναι πιθανή μια ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο ή το να φας επίθεση, χωρίς να σημαίνει ότι φταις κιόλας, από το αφεντικό σου ή έναν προϊστάμενό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα από την αρχή της σου δίνει υψηλές ταχύτητες, αλλά και διάθεση να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να ζήσεις περισσότερες συγκινήσεις και να πάρεις εμπειρίες. Ενδεχομένως να μην περνάς καλά με την παρέα σου ή να βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, γι’ αυτό τώρα θα θέλεις κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις περισσότερα και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Την 1η του μήνα, μπορεί να αγοράσεις κάτι που είχες βάλει καιρό στο μάτι, ενώ στις 4 θα ανάψουν τα αίματα σε μια συζήτηση ή συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης στους Διδύμους «επισκέπτεται» τον επαγγελματικό σου χώρο και πάνω που ηρέμησε το κεφαλάκι σου από τα ζητήματα των σχέσεών σου, άλλες φουρτούνες έρχεσαι να αντιμετωπίσεις με αφεντικά και προϊστάμενους να σε βάζουν κάτω και να σε πρήζουν σε σχεδόν καθημερινή βάση και τα νεύρα σου να γίνονται κρόσσια. Μπορεί ναι να αυξηθεί και η δουλειά και να μην προλαβαίνεις ούτε να ανασάνεις. Στις 4 του μήνα θα σε πιάσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Αρχίζεις και δραστηριοποιείσαι έντονα, με τον Άρη στους Διδύμους, ορμώμενος από την ανάγκη σου να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από κάθε τι βαρετό και να υπάρχει μια ποικιλία σε πράγματα, ενδιαφέροντα και ανθρώπους. Ωστόσο, αυτή η έντονη τάση είναι που θα σου δημιουργήσει και μια ανικανοποίητη πλευρά και το ένα δε θα σε ευχαριστεί και το άλλο δε θα σου κάνει. Στις 4 του μήνα, θα εκνευριστείς με το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει κι ίσως δεν είσαι καθόλου ευγενικός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Από τις 31/3, που θα μπει ο Άρης στους Διδύμους, θα ξεκινήσει μια περίοδος για σένα, κυρίως στα οικονομικά σου, όπου από αυτή την εβδομάδα θα το νιώσεις καθώς θα παίρνεις χρήματα και πάνω που τα δίνεις για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, ένα έκτακτο έξοδο θα εμφανίζεται και άντε πάλι από την αρχή. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξενοιάζεις. Και η λίμπιντό σου όμως θα τρελαθεί. Στις 4 του μήνα, ίσως υπάρξει μια κοκορομαχία στη δουλειά σου ή θα είναι τόση πολλή που θα ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου ξεκινά με ένταση, καθώς ο Άρης περνά στους Διδύμους, απέναντί σου και τον πρώτο τομέα που «χτυπάει» είναι αυτός των σχέσεών σου. Πολλά θα είναι τα νεύρα και οι διαφωνίες που θα προκαλέσει, αλλά και μια αντιφατική στάση από τους άλλους προς εσένα, όπου ή θα σε συμπαθούν ή θα σε αντιπαθούν. Πάντως κι εσύ θα βγάζεις ένα πιο ανυπόμονο, βιαστικό και συχνά αντιδραστικό χαρακτήρα κι εξ αιτίας του να χάνεις το δίκιο σου! Στις 4/3, θα σε πιάσει ο ενθουσιασμός και ίσως μια τάση να μην αφήσεις τίποτα όρθιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Το κλίμα στη δουλειά σου δεν είναι το καλύτερο, αφού ο ανταγωνισμός, οι εντάσεις και οι αντιζηλίες θα είναι στο καθημερινό μενού με τον Άρη που θα περάσει στους Διδύμους στις 31. Ακόμα κι αν έχεις όσκαρ υπομονής, συχνά-πυκνά θα βρίσκεσαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με τα έκτακτα που θα σκάνε το ένα μετά το άλλο και το τρελάδικο που θα επικρατεί στο χώρο. Γύρω στις 4 μάλιστα δεν αποκλείεται ένα ξέσπασμά σου στην -κατά τη γνώμη σου- άδικη επίθεση ενός ανωτέρου σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Και καλά και κακά σου φέρνει ο Άρης στους Διδύμους που μπαίνει 31 του μήνα. Τίποτα δε θα κρατάς μέσα σου, ωραία – άσχημα θα τα λες, ταυτόχρονα θα γίνεις και πιο εκδηλωτικός, από την άλλη όμως θα βαριέσαι κι εύκολα, θα θέλεις ποικιλία και καινούργιες συγκινήσεις και στην ερωτική σου ζωή, αλλά για σταθερότητα ούτε λόγος. Στις 4 του μήνα, μια συνάντηση ή συζήτηση μπορεί να γίνει σε έντονο κλίμα, ωστόσο, θα βγουν και αλήθειες, πάντως κακίες δε θα μείνουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Το καμπανάκι του συναγερμού θα χτυπήσει στις 31, όταν ο Άρης περάσει στον 4ο οίκο σου, όπου και αναμένεται μια οικογενειακή αναστάτωση. Πιθανή είναι και η αυθαίρετη παρέμβαση ενός δικού σου προσώπου στο σπίτι ή τη ζωή σου και όσο ήρεμος και ανεκτικός ήσουν, άλλο τόσο θα τσιτώσεις και θα του την πεις. Στις 4 του μήνα ίσως κάνεις μαζικές πληρωμές και σε πιάσει άγχος για τα οικονομικά σου, όμως πάλι κάτι θα τσιμπήσεις και θα ξαναέρθεις στον αφρό, οπότε μη κάθεσαι και σκας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt