Οι 20 τύποι φωτογραφιών που όλοι βαρέθηκαν να βλέπουν στο news feed του Instagram

By Evelina Kyrasta May 05, 2018

Οι φορές που βρεθήκαμε να αναστενάζουμε γεμάτες απογοήτευση κάνοντας roll στο news feed του Instagram είναι πολλές. 

Και οι περισσότερες βρίσκουν την εξήγησή τους στην ύπαρξη ορισμένων πολύ συγκεκριμένων τύπων αναρτήσεων και hashtags που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κατακλύσει το δημοφιλές μέσω δικτύωσης.

Πρόκειται για αναρτήσεις που κάποια στιγμή στη διαδικτυακή μας ζωή κάναμε -ή τουλάχιστον μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε- επηρεασμένες από τη γενική τάση που επικρατεί στα social media, γνωρίζοντας φυσικά πως… δεν θα πρωτοτυπήσουμε καθόλου. 

Παρόλα αυτά, οι συγκεκριμένες λήψεις εξακολουθούν μέχρι σήμερα να κατακλύζουν το διαδίκτυο παρά το γεγονός πώς είναι ξεκάθαρο ότι έχουν κουράσει. Ποιος δεν βαρέθηκε να βλέπει τη χαρακτηριστικά λήψη των γυναικών με… αυτιά και μύτες οικόσιτων ζώων; Ή εκείνη με τους γυναικείους μηρούς με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Για να μη μιλήσουμε για τις #nofilter και #nomakeup κοινοποιήσεις των θηλυκών κυρίως χρηστών.

Δυστυχώς, στις φωτογραφίες που περιλαμβάνει η εν λόγω συλλογή την οποία μας παρουσίασε το «BrightSide» θα βρεις σίγουρα και μερικές δικές σου λήψεις. Μην ανησυχείς, όμως. Το ίδιο πάθαμε όλες μας.

Να λοιπόν ο λόγος που αυτή η συλλογή δεν μπορεί να μη σε κάνει να χαμογελάσεις. 

Και ίσως να το σκεφτείς διπλά την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ανεβάσεις κάτι αντίστοιχο στα δικά σου accounts!

On Instagram @kyrastev