15 ξεκαρδιστικές εικόνες που αποδεικνύουν πώς βιώνει ένας άντρας τα ψώνια της αγαπημένης του

By Evelina Kyrasta Apr 08, 2019

Αν ρωτήσεις 10 άνδρες ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης –ή έστω η μεγαλύτερη υποχώρησή τους- μέσα στη σχέση τους, οι 8 σίγουρα θα σου μιλήσουν για τη βόλτα στα μαγαζιά.

Αυτή που όλες λατρεύουμε, εκείνοι, όμως, απεχθάνονται! Κυρίως όταν αναγκάζονται να συνοδεύσουν γυναίκες που αρέσκονται να ξοδεύουν ώρες προσπαθώντας να επιλέξουν τα ιδανικά ρούχα, τα πιο in fashion παπούτσια, τα καλύτερα βιβλία ή απλά… τις πιο συμφέρουσες προσφορές στο super market.

Ξέρεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται, σωστά;

Μια βόλτα στα μαγαζιά θα μας πείσει πως τα πλάσματα αυτά πράγματι ταλαιπωρούνται στο πλευρό μας κάθε φορά που αποφασίζουμε να κάνουμε τις αγορές μας.

Αιτία; Η χρονική διαφορά μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά στην έρευνα, την επιλογή και την αγορά προϊόντων, διαδικασία που στους άνδρες παίρνει έως και το 1/10 της ώρας των γυναικών.

Πάγκοι, πολυθρόνες και σκαμπό έξω από τα δοκιμαστήρια αποτελούν τα συχνότερα «στέκια» των αρσενικών, όσο περιμένουν υπομονετικά να ολοκληρώσουμε επιτέλους την έρευνα αγοράς μας και να κατευθυνθούμε προς το ταμείο με τις σακούλες στα χέρια.

Ο φωτογραφικός φακός πελατών έχει πολλάκις απαθανατίσει -κρυφά φυσικά!- τους συντρόφους των γυναικών πελατών σε τέτοια κατάσταση, με τις λήψεις να κυκλοφορούν στα social media και κάνουν θραύση.

Το The Ranker, από τη μεριά του, συγκέντρωσε και μας χαρίζει 15 λήψεις με τις οποίες είναι αδύνατον να μη γελάσει κανείς.

Για ναι! Η απελπισία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των αρσενικών, με εμάς να μην έχουμε παρά να παραδεχτούμε πως… τέτοιο βασανιστήριο ίσως τελικά και να μην τους αξίζει!

On Instagram @kyrastev