7χρονος έστειλε κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά του στον παράδεισο και η κάρτα «έφτασε»

Σάββατο, Δεκέμβριος 1, 2018 - 11:00

Μια απλή κίνηση ευαισθησίας, κατανόησης και καλοσύνης μπορεί να αλλάξει τον κόσμο κάποιου. Κάτι μικρό κι ίσως αστείο για τον έναν μπορεί για κάποιον άλλον να είναι όλη του η ζωή, όλη του η βιοθεωρία.

Μια τέτοια είναι η ακόλουθη ιστορία του μικρού Τζέις Χάιντμαν που έστειλε κάρτα γενεθλίων του στον νεκρό πατέρα του, ελπίζοντας πως θα φτάσει με κάποιον τρόπο στην αντιπέρα όχθη.

Ο 7χρονςο σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε από Σον Μίλιγκαν της Royal Mail, ανέφερε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ πως θα παραδοθεί ασφαλές στον ουρανό».

Η μητέρα του, Τέρι Κόπλαντ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την επιστολή γράφοντας: «Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο έχει χαρεί που ξέρει πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του... Royal Mail μόλις αποκατέστησες την πίστη μου στην ανθρωπότητα».

 

 

Η μητέρα του μικρού δήλωσε επίσης: «Ήταν συγκλονισμένος και έλεγε συνέχεια: ‘Ο μπαμπάς μου πήρε πραγματικά το γράμμα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την ζωή κάποιου».

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger