Αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά κάνοντας μόνο μία μικρή αλλαγή στη διατροφή της

Δευτέρα, Νοέμβριος 26, 2018 - 09:30

Η 23χρονη Siobhan Thornton από τη Βρετανία μέχρι πρότινος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη της.

Η γέννηση του παιδιού της σε συνδυασμό με τον επώδυνο χωρισμό από τον σύντροφό της και τη λατρεία της στο junk food, την είχε οδηγήσει στο να αφεθεί δραματικά πολύ, μη έχοντας κανένα ενδιαφέρον για την εξωτερική της εμφάνιση. Τα κιλά της; Κάποια στιγμή άγγιξαν τα 107.

Μέχρι που η ίδια αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να κοιτάξει λίγο περισσότερο τον εαυτό της και να σταματήσει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία της. Η λύση ήταν μία: Να χάσει τα περιττά κιλά που δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από πάνω της. Και τα κατάφερε. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς το κορίτσι αυτό κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να χάσει 50 ολόκληρα κιλά.

Σήμερα, ζυγίζει 57 κιλά και νιώθει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρη πως κάθε γυναίκα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της αρκεί να το επιθυμεί.

 

 

Πώς, όμως, κατάφερε να χάσει τόσα κιλά και –το πιο δύσκολο- να μην τα ξαναπάρει; Την απάντηση δίνει η ίδια στη βρετανική Mirror, αποκαλύπτοντας το «μυστικό» της για ενεργοποίηση του μεταβολισμού, απώλεια κιλών και «ρίξιμο» του ΔΜΣ της στο μισό.

Ποιο είναι αυτό; Μια μικρή αλλαγή στη διατροφή της. Για την ακρίβεια μια μικρή προσθήκη. «Είμαι σίγουρη ότι έχασα τα πρώτα 19 κιλά αποκλειστικά χάρη στο πράσινο τσάι», δήλωσε, αποκαλύπτοντας πως φρόντιζε να πίνει τουλάχιστον 2 φλιτζάνια καθημερινά. Σύμφωνα με την ίδια, η κίνηση αυτή αποδείχτηκε σωτήρια για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού της, ο οποίος πήρε κυριολεκτικά φωτιά, βοηθώντας τη να χάσει όλο το περίσσιο βάρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η ίδια να μην ξεκίνησε να γυμνάζεται, ωστόσο φρόντισε να περιορίσει σημαντικά το πρόχειρο φαγητό.

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τονίζει την τεράστια βοήθεια που προσφέρει το πράσινο τσάι σε όλους εκείνους που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth