Δικαιολογίες του τύπου "έβρεχε για αυτό δεν ήρθα στον αγώνα"... τέλος!

Τρίτη, Μάρτιος 26, 2019 - 09:30

Χειμώνα, καλοκαίρι, με ζέστη, με κρύο, με βροχή, οι εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών δεν σταματούν ποτέ!

Όσοι έχουν κορίτσια, το πιο πιθανόν είναι να περνούν αρκετές ώρες στην αίθουσα αναμονής κάποιας σχολής χορού, όσοι όμως έχουν  αγόρια, το σίγουρο είναι ότι θα «τρώνε τα γήπεδα με το κουτάλι»!

 

 

Σε αυτούς λοιπόν, τους «αδικημένους», ταλαιπωρημένους, μα πάνω από όλα πιστούς οπαδούς, αφιερώνουμε τη σημερινή πρόταση.

Ατομικές σκηνές, ιδανικές για όλες τις καιρικές συνθήκες. Ναι!

Στο εξωτερικό πρόκειται για μία διαδεδομένη τάση, αφού δεν είναι λίγοι οι γονείς που έχουν προμηθευτεί τη δική τους. Τις τοποθετούν λοιπόν δίπλα-δίπλα, σχηματίζοντας τις πιο χρωματιστές αυτοσχέδιες κερκίδες που έχουμε δει.

 

 

Βέβαια, η αισθητική δεν αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο για να προχωρήσει κανείς σε μία τέτοια αγορά, όσο το γεγονός ότι παρέχουν προστασία από τον αέρα, τη βροχή, τον ήλιο, ανοιγοκλείνουν μέσα σε δευτερόλεπτα και διαθέτουν ατομικό κάθισμα.

Μεταφέρονται μέσα σε ειδική θήκη, το βάρος τους είναι ελάχιστο και εκτός του ότι βγαίνουν σε 13 χρώματα και διαφορετικά μεγέθη, υπάρχουν και κάποια αξεσουάρ για όσους θέλουν να τις αναβαθμίσουν ή να τις ενώσουν, για να μη νιώθουν μοναξιές.

 

 

Οι εμπνευστές του προϊόντος UNDER THE WEATHER PODS δεν σταματούν εκεί, αφού οι σκηνές μπορούν να γίνουν customized, δηλαδή να αναγράφεται το όνομα του ιδιοκτήτη της, της ομάδας που υποστηρίζει ή ακόμα και ένα σύνθημα κατόπιν παραγγελίας.

Όπως καταλάβατε… δικαιολογίες του τύπου “έβρεχε για αυτό δεν ήρθα στον αγώνα”, τέρμα!

 

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth