Γιατρός απέκτησε περισσότερα από 48 παιδιά γονιμοποιώντας παράνομα ασθενείς του

By Evelina Kyrasta Mar 20, 2019
Thumbnail

Η περίπτωση του Dr. Donald Cline είναι από εκείνες που θα ευχόσουν να μην γνώριζες. Από αυτές που ακόμα κι αν ξέρεις πως υπάρχουν, δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της διαστροφής που τις χαρακτηρίζει. 

Το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει την Ιντιάνα έχει πρωταγωνιστή τον 82χρονο σήμερα γιατρό γονιμότητας Dr. Cline, ο οποίος όπως παραδέχτηκε χρησιμοποίησε ανορθόδοξες μεθόδους για να βοηθήσει τις ασθενείς του να αποκτήσουν παιδιά. Και μάλιστα, με τις ίδιες να έχουν πλήρη άγνοια. 

Συγκεκριμένα, φέρεται να χρησιμοποιούσε το ίδιο του το σπέρμα για να τις καταστήσει εγκύους, την ώρα που εκείνες πίστευαν πως δότης ήταν κάποιος από τους ειδικευόμενους νεαρούς γιατρούς της ομάδας του. Ο Cline διαβεβαίωνε τις ασθενείς πως κάθε γιατρός θα έδινε σπέρμα μόνο σε τρεις γυναίκες. Σημειώνεται πως εκεί, είναι επιτρεπτό οι γιατροί να γίνονται δότες σπέρματος, με την έγκριση των υποψήφιων μαμάδων φυσικά. 

 

 

Μέχρι στιγμής, τα tests DNA έχουν αποδείξει πως από το δικό του σπέρμα γεννήθηκαν 48 παιδιά. Και δυστυχώς αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί όσο προχωρούν οι έρευνες… 

Ο ίδιος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα τον Δεκέμβριο του 2017 για έναν χρόνο, ωστόσο δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει άλλες κυρώσεις, μιας και όπως είπαμε, επιτρέπεται βάσει νόμου στους γιατρούς που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας να χρησιμοποιούν το ίδιο τους το σπέρμα. 

«Νιώθω σα να βιάστηκα 15 φορές», δήλωσε φανερά ταραγμένη πρώην ασθενής του Dr. Donald Cline η οποία μπήκε στην όλη διαδικασία περισσότερες από 12 φορές σε διάστημα πέντε μηνών. 

Εκείνος, από τη μεριά του, αρκέστηκε στο να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πόσα παιδιά τον έχουν πατέρα χωρίς να το γνωρίζουν… 
 

On Instagram @kyrastev