Γιος καταφέρνει με ένα μόνο tweet να κάνει το μαγαζί με donuts του πατέρα του να ξεπουλήσει

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 09:00

Είναι από τις ιστορίες που σίγουρα δεν ακούς κάθε μέρα. Από εκείνες που σε «χτυπούν» στο συναίσθημα και σε κάνουν να πιστεύεις πως πράγματι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω πρόθυμη να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους στον συνάνθρωπο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του ιδιοκτήτη του νέου καταστήματος με φρέσκα donuts στο Τέξας, Billy’s Donuts.

Το ντονατσάδικο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, όμως ο ιδιοκτήτης του αρχικά δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε όταν με τόση αγάπη ετοίμαζε τα προϊόντα του και έβαφε τους τοίχους του μαγαζιού του. Όλα όμως άλλαξαν σχεδόν μαγικά.

Αρκούσε μόνο η παρέμβαση του γιου του. Τι έκανε; Εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσω Twitter, από έναν λογαριασμό ο οποίος μετρούσε ελάχιστους followers.

«Ο μπαμπάς μου είναι στεναχωρημένος επειδή κανείς δεν πάει στο νέο του μαγαζί με donuts», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Και οι χρήστες του διαδικτύου δεν έμειναν ασυγκίνητοι. Το μήνυμά του αυτό κατέληξε να γίνει viral με τα retweets να φτάνουν τις 340.000 και τα μηνύματα των υποψηφίων πελατών που ρωτούσαν πού ακριβώς βρίσκεται το μαγαζί να πέφτουν βροχή.

Ο λογαριασμός του νεαρού γιου που προϋπήρχε μετονομάστηκε σε «Billy’s Donuts» και σήμερα μετρά περισσότερους από 15.000 ακολούθους στο Twitter και… 130.000 στο Instagram.

Την επόμενη μέρα, ο γιος επέστρεψε με ένα ακόμα μήνυμα για να ευχαριστήσει το κοινό καθώς το μαγαζί του μπαμπά του ξεπούλησε!

 

 

«Είστε καταπληκτικοί. Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά που ήρθατε και υποστηρίξατε την οικογενειακή μας επιχείρηση. Σημαίνει τόσα πολλά αυτό για εμάς», έγραψε και τα σχόλια ήταν το ένα πιο υποστηρικτικό από το άλλο.

Και κάπως έτσι καταλήγουμε σε ένα πολύ ενθαρρυντικό συμπέρασμα: Όπου υπάρχει θέληση, σίγουρα υπάρχει και τρόπος.

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger