Γυναίκα που πέτυχε εντυπωσιακή αλλαγή στο κορμί της αποκαλύπτει το «μυστικό» που όλες θέλουμε να γνωρίζουμε

Σάββατο, Δεκέμβριος 29, 2018 - 09:15

Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει δίαιτα και την έχεις παρατήσει δίχως τύψεις πριν καν συμπληρώσεις μία εβδομάδα διατροφής; Σου έχει τύχει κι εσένα να γραφτείς στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να δώσεις το «παρών» δύο με τρεις φορές, σωστά;

Οι περισσότερες γυναίκες παραδέχονται πως έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση περισσότερες από μία φορές. Το θέμα είναι, γιατί μας συμβαίνει αυτό; Γιατί αδυνατούμε να μείνουμε πιστές στη δίαιτά μας και για ποιο λόγο ενώ ξεκινάμε τη γυμναστική με πολλή όρεξη, καταλήγουμε να τα παρατάμε ύστερα από ελάχιστες προπονήσεις;

Την απάντηση μας δίνει η Emily Ricketts, μια νεαρή γυναίκα που από κορίτσι με παραπανίσια κιλά, κατέληξε πρότυπο γυμνασμένου κορμιού, με τις followers της να την αποθεώνουν σε κάθε της ανάρτηση.

 

 

Η ίδια έχει αναρτήσει δεκάδες λήψεις με το πριν και το μετά του εαυτού της, αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Παρά το γεγονός πως τα περιττά κιλά την ταλαιπωρούσαν ήδη από μικρή ηλικία, εντέλει κατάφερε όχι μόνο να τα ξεφορτωθεί, μα επιπλέον να διατηρήσει το νέο της βάρος. Και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να μας αποκαλύψει το μυστικό που τη βοήθησε να τα καταφέρει.

 

 

«Αν αντιμετωπίζεις την γυμναστική σαν αγγαρεία, λυπάμαι, αλλά σύντομα θα οδηγηθείς στην εγκατάλειψη του εγχειρήματος και την αποτυχία. Αν δεν το κάνεις με όρεξη, θέληση και υπομονή, αποτελέσματα δεν έρχονται.

Χάνεις τον χρόνο σου άδικα και στο τέλος απογοητεύεσαι κιόλας. Μην βλέπεις τη γυμναστική σαν αγγαρεία, αλλά ως ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου για να αισθανθεί καλύτερα.

Εγώ, από τη μεριά μου, είδα αποτελέσματα μόνο όταν σταμάτησα να βλέπω το φαγητό ως ανταμοιβή και την άσκηση ως τιμωρία. Αγαπάω το σώμα μου και το φροντίζω. Κάνω γυμναστική, επειδή με κάνει να νιώθω καλά, όχι επειδή θα νιώσω άσχημα αν δεν το κάνω», έχει αναφέρει στις αναρτήσεις της.

 

 

Να λοιπόν τι κάναμε λάθος τόσο καιρό. Μήπως ήρθε η ώρα να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τη σωστή διατροφή και την τακτική άσκηση σαν… αγγαρεία;

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth