Γυναίκα βιαζόταν από τον πατέρα της από τα 4 της χρόνια και ανέπτυξε… 2.500 προσωπικότητες για να επιβιώσει

Πέμπτη, Μάιος 30, 2019 - 09:15

«Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχεις μόνο μια προσωπικότητα. Ότι δεν ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν δεκάδες φωνές μέσα στο κεφάλι μου», ήταν τα λόγια μιας γυναίκας από την Αυστραλία η οποία συγκλόνισε τον κόσμο με την απίστευτη ιστορία κακοποίησης με την ίδια πρωταγωνίστρια που είχε να διηγηθεί.

Ο λόγος για την 49χρονη σήμερα Τζένι Χάινς, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς που ανέλαβαν την περίπτωσή της, αποτελεί τρανό παράδειγμα της ζημιάς που μπορεί να κάνει στην ψυχοσύνθεση ενός παιδιού οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η Χάινς που βιαζόταν συστηματικά από τα 4 έως και τα 14 της χρόνια, λέγεται πως έχει αναπτύξει 2.500 διαφορετικές προσωπικότητες, με την ίδια να λειτουργεί πότε ως γυναίκα και πότε ως άνδρας, γυρνώντας στο άκουσμα πολλών ονομάτων: Από Ρίκι μέχρ Σίμφονι και Μασλς.

Πολλές προσωπικότητας, ένας κοινός παρονομαστής. Ο φρικτός της πατέρας. Όταν η ίδια αποφάσισε να τον τιμωρήσει για όσα πέρασε στα χέρια του και η ιστορία της έγινε γνωστή, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την ιατρική γνωμάτευση περί των 2.000 προσωπικοτήτων.

 

 

Μέχρι τη στιγμή που οι δικαστές επέτρεψαν στη γυναίκα αυτή να καταθέσει εις βάρος του πατέρα τη όχι μόνο ως Χάινς, μα παρουσιάζοντας πολλούς από τους «άλλους της εαυτούς». Στην αίθουσα του δικαστηρίου τέθηκαν πολλά ερωτήματα στο καθένα από τα οποία απαντούσε η Τζένι ως… το πρόσωπο που γνώριζε την κάθε απάντηση.

Βάσει όσων υποστήριξαν οι θεράποντες ιατροί που την ανέλαβαν, η ίδια κατέληξε να ζει κατά αυτόν τον τρόπο σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τον εφιάλτη που ζούσε από βρέφος.

Αναπτύσσοντας πολλές προσωπικότητες ήταν πιο εύκολο για εκείνη να βοηθηθεί να στέκεται στα πόδια της μετά από κάθε βιασμό! «Βαθιές ανάσες, μπορείς να το κάνεις», την άκουγαν οι αστυνομικοί να λέει την ώρα που έμπαινε στα δωμάτιο του βιασμού της με σκοπό να μοιραστεί την ιστορία της και να πετύχει τη σύλληψη του πατέρα της.

Nερό από βρασμένα λουκάνικα πωλείται έναντι 38 δολαρίων για έναν λόγο που… θα μας γίνει μάθημα

 

 

Τελικά τα κατάφερε. Ο άνδρας που στιγμάτισε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια καταδικάστηκε –μεταξύ άλλων- για 25 βιασμούς και δεκάδες επιθέσεις κατά του παιδιού του.

Μέχρι σήμερα, η Τζένι Χάινς εξακολουθεί να θωρεί τις φωνές μέσα στο κεφάλι της «φυσιολογικές»…

 

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt