Η 17χρονη που έφτιαξε μόνη της το φόρεμα της αποφοίτησής της παραδίδει μαθήματα στυλ

By Evelina Kyrasta Apr 13, 2019

Και γίνεται viral με όλες εμάς να καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα τον λόγο. Στην Αμερική, το πρώτο μεγάλο στυλιστικό όνειρο των κοριτσιών δεν είναι το νυφικό τους φόρεμα, μα αυτό του χορού της αποφοίτησής τους.

Το έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε ταινίες στις οποίες πήραμε μια γεύση από την όλη διαδικασία. Κάθε κορίτσι δικαιούται να λάμπει τη βραδιά του περιβόητου χορού της αποφοίτησης, με της μαθήτριες να προετοιμάζονται μήνες ολόκληρους για το πάρτυ εκείνο.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και η 17χρονη Ciara Gan από τις Φιλιππίνες η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα skills της και να δημιουργήσει μόνη της, με τα ίδια της τα χέρια, το κομμάτι με το οποίο θα εμφανιζόταν στον χορό.

Η ίδια, αποφάσισε να φτιάξει ένα χειροποίητο φόρεμα το οποίο σχεδίασε, έραψε και διακόσμησε ολομόναχη με μόνη έμπνευση… τη μητέρα της, όπως θα δήλωνε αργότερα.

Όπως εξομολογείται, χρειάστηκε ένας μήνας για να τελειοποιηθεί το καταπράσινο φόρεμά της, πάνω στο οποίο η Ciara ζωγράφισε τεράστια λουλούδια σε έντονα χρώματα, επιλέγοντας τη γραμμή των φορεμάτων των πριγκιπισσών της Disney. Το κορίτσι έμεινε κάτι περισσότερο από ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα. Και δεν την αδικούμε.

Στη βραδιά του χορού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και με το παραπάνω. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να φωτογραφηθεί και κάπως έτσι τα διεθνή Μέσα δεν άργησαν να στραφούν επάνω της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του φορέματός της στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας φυσικά πως πρόκειται για αποκλειστικά δική της έμπνευση και δημιουργία.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες, η ανάρτησή της συμπλήρωσε χιλιάδες retweets, likes και σχόλια με όλες εμάς να καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο! Το φόρεμά της ήταν πραγματικά παραμυθένιο.

Και το γεγονός πως η ίδια ήταν από τα ελάχιστα κορίτσια που τόλμησαν να το φτιάξουν με τα χέρια τους, απλά εντυπωσιακό…

On Instagram @kyrastev