Κατέβασαν γυναίκα από το αεροπλάνο επειδή αρνήθηκε να καθίσει δίπλα σε μαμά με μωρό που έκλαιγε

By Evelina Kyrasta Oct 13, 2018
Thumbnail

Την πτήση αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ η Susan Peirez.  η οποία κατάφερε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να κάνει έναν αεροπλάνο άνω – κάτω ήδη από τη διαδικασία επιβίβασης, διότι δεν επιθυμούσε να καθίσει δίπλα σε μια 19χρονη μητέρα που ταξίδευε με το 8 μηνών μωρό της. 

Ο λόγος; Το βρέφος έκλαιγε… 

Παρά το γεγονός πως η μητέρα του προσπαθούσε να της εξηγήσει πως το μικρό της δεν θα έκανε φασαρία καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, εκείνη αποφάσισε να δείξει το σκληρό της πρόσωπο απαιτώντας να αλλάξει θέση, προσβάλλοντας με τον τόνο της φωνής της αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά της, τόσο τη νεαρή μητέρα όσο και τους συνεπιβάτες αλλά και τις αεροσυνοδούς. 

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα χειρότερα όταν η αγενής επιβάτιδα της Delta Airlines άρχισε να μιλά πολύ άσχημα, με διόλου τιμητικούς χαρακτηρισμούς στους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας και απείλησε την αεροσυνοδό που την είχε οδηγήσει στη θέση της πως στην περίπτωση που δεν της άλλαζε κάθισμα θα έχανε τη δουλειά της, καθώς –όπως είπε- εκείνη εργαζόταν σε κρατικό μηχανισμό και είχε τη δύναμη να πάρει αυτό που ήθελε. 

Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε, καθώς τα πράγματα πήραν μια πολύ δυσάρεστη τροπή για την ίδια. 

Τι συνέβη; 

 

Η αεροσυνοδός ζήτησε άμεσα την απομάκρυνσή της από το αεροσκάφος λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω αυτή η γυναίκα να αποχωρήσει αμέσως!». 

Φανερά θορυβημένη από την έκτατη που πήρε ο συμβάν, η Peirez όχι μόνο αναγκάστηκε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της ζητώντας συγγνώμη από την αεροσυνοδό και παρακαλώντας να μην της στερήσουν τη δυνατότητα να πετάξει, μα επιπλέον εκδιώχθηκε από το αεροπλάνο με συνοπτικές διαδικασίες. 

Και τα δυσάρεστα για εκείνη δεν σταμάτησαν εκεί. Το γεγονός πως η μητέρα το βρέφους, Marissa Rundell, είχε καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο τη λογομαχία μεταξύ της γυναίκας αυτής και της αεροσυνοδού, αποτέλεσε μια καλή απόδειξη της απαράδεκτης συμπεριφορά της με αποτέλεσμα λόγω των απειλών της προς της εργαζόμενη στην εταιρεία, να είναι εκείνη που τελικά έχασε τη δουλειά της. 

Το βίντεο της απόλυτης ντροπής κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, αποτελώντας ένα καλό μάθημα για όλους εκείνος που προτιμούν να πάρουν εκείνο που θέλουν με όπλο τους της αγένεια… 

On Instagram @kyrastev