Κι όμως! Ζευγάρι αναζητάει με αγγελία άτομο να βιντεοσκοπήσει την πρώτη νύχτα γάμου

By Evelina Kyrasta Aug 01, 2018
Thumbnail

Η οργάνωση του γάμου δεν είναι μια εύκολη δουλειά και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προγραμματιστούνε.

Η βιντεοσκόπηση της πρώτης νύχτας γάμου μάλλον δεν είναι από αυτά που βάζουν πολλά ζευγάρια στη λίστα τους, αλλά… μπορεί να συμβεί τελικά και η ακόλουθη αγγελία το επιβεβαιώνει.

Ένα ζευγάρι θέλει να θυμάται όχι μόνο την ημέρα του γάμου αλλά και την πρώτη νύχτα. Ναι, την πρώτη νύχτα ως παντρεμένο ζευγάρι. Γι΄ αυτό και μέσω αγγελίας ψάχνουν άτομο να βιντεοσκοπήσει το βράδυ τους. Μάλιστα, δίνει περίπου 2.000 λίρες, με την τιμή να είναι συζητήσιμη.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την metro.co.uk, ψάχνει εδώ και δύο χρόνια κάποιον να αποτυπώσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, ωστόσο, αποδείχθηκε δύσκολο εγχείρημα. Όποιος πάρει τη δουλειά θα εργαστεί από τη 01:00 μέχρι τις 03:00 περίπου, ανάλογα με το πότε τελειώνει το πάρτι.

Ο γάμος τους είναι τον Σεπτέμβριο και ακόμη το άτομο αναζητείται.

«Ξέρουμε πως είναι ένα παράξενο αίτημα αλλά είναι κάτι με το οποίο είμαστε άνετοι», αναφέρει στην αγγελία.

Το βίντεο δεν θα δημοσιευτεί πουθενά και θα το κρατήσει το ζευγάρι.

Ο Κάι Φέλερ, συνιδρυτής του Bark, όπου δημοσιεύτηκε η αγγελία δήλωσε:

«Γνωρίζουμε πόσο σπουδαίοι είναι οι βιντεογράφοι για τα παντρεμένα ζευγάρια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα τέτοιο αίτημα. Προφανώς, η λήψη της νύχτας γάμου δεν είναι μια υπηρεσία που προσφέρουμε, αλλά ελπίζουμε ότι ένας από τους βιντεογράφους μας είναι πρόθυμος να βοηθήσει το ζευγάρι. Ποιος ξέρει εάν έχουν πολλές παρόμοιες αιτήσεις ίσως θα μπορούσαμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να το κάνουμε μια πρόσθετη υπηρεσία στον ιστότοπο».

On Instagram @kyrastev