Το κορίτσι που έχασε 14 κιλά σε 3 μήνες μας αποκαλύπτει τα μυστικά της

By Evelina Kyrasta Jul 02, 2018
Thumbnail

Το όνομα της Marga Banaga έκανε τον γύρο του κόσμου όταν η ιστορία της ξεκίνησε να συζητιέται σε διάφορες αμερικανικές ιστοσελίδες με θέμα τη γυναίκα και το ευ ζην. Και όχι άδικα θα λέγαμε. 

Το κορίτσι αυτό κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες followers στο Instagram και να κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις πολλά υποσχόμενες influencers όταν αποφάσισε να μοιραστεί τη μάχη της με τα περιττά κιλά με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η ίδια, ξεκίνησε να επικοινωνεί με το κοινό της μέσω φωτογραφιών από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, αναρτώντας συνεχώς φωτογραφικό υλικό της εξέλιξης της δίαιτάς της και των επισκέψεών της στο γυμναστήριο. 

 

 

Αυτό που κατάφερε η 26χρονη Marga ήταν εξωπραγματικό! Χωρίς να έχει δεκάδες κιλά να χάσει –αφού σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια- πέτυχε την απώλεια δεκατεσσάρων ολόκληρων κιλών μέσα σε μόλις τρεις μήνες.

Και φυσικά έσπευσε να μας αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο σήμερα χαίρεται την εκπληκτική αυτή αλλαγή στο βάρος και το κορμί της. 

Σύμφωνα με την ίδια, αποφάσισε να αποχωριστεί τέσσερις από τους αγαπημένους της πειρασμούς και μάλιστα δεν το μετάνιωσε καθόλου. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τα γλυκά, το κόκκινο κρέας, τα τυριά και το αλκοόλ. Αυτό αποτέλεσε τη βάση της δίαιτάς της, δεν ήταν όμως το μοναδικό στοιχείο που τη βοήθησε να «μεταμορφώσει» το σώμα της. 

Όπως αποκάλυψε, είπε το «ναι» στα θαλασσινά, τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ παράλληλα αύξησε κατά πολύ την ποσότητα νερού που κατανάλωνε καθημερινά. Επιπλέον, φρόντισε να μην παραλείπει τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο. 

Και ιδού το αποτέλεσμα.

Η Marga έχει κάθε λόγο να μας καλεί να ακολουθήσουμε κι εμείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στον οποίο δεν θα έχουν θέση τροφές και ροφήματα που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και μας χαρίζουν επιπλέον βάρος. 

Μετά από τις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν θα έχουμε κανέναν λόγο να μην το κάνουμε… 

 

by the Instagram brother @thebipolartraveler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marga Banaga (@margabanaga) στις

On Instagram @kyrastev