Μια απίστευτη γιαγιά στον Καναδά πέθανε για να σκορπίσει γέλιο

Παρασκευή, Φεβρουάριος 8, 2019 - 09:45

Η Sybil Marie Hicks ήταν προφανώς μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά και άφθονο χιούμορ. Γιατί δεν μπορεί να είσαι αλλιώς όταν επιλέγεις να βρεις τρόπο να κάνεις τους δικούς σου ανθρώπους να γελάσουν στην κηδεία σου και να μαλακώσει ο πόνος της απώλειας.

H 82χρονη γυναίκα φρόντισε με τρόπο έντεχνο να γράψει μαζί με τα δύο από τα παιδιά της, την νεκρολογία της. Αυτή κάθε άλλο παρά καταθλιπτική είναι και στόχο δεν έχει να προκαλέσει συγκίνηση και να ανακαλέσει αναμνήσεις. Θέλει απλώς να κάνει πλάκα και να βάλει μια υπέροχη τελεία σε μια υπέροχη ζωή.

«Με πονάει που το παραδέχομαι... αλλά εγώ, η κυρία Hicks από το Μπέισβιλ, πέθανα» ξεκινά η νεκρολογία στην εφημερίδα The Hamilton Spectator.

«Πέθανα ήρεμα με την μεγαλύτερη κόρη μου Μπρέντα στο πλευρό μου στις 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 8:20 π.μ.. Αφήνω πίσω μου τον αγαπημένο μου άνδρα Ρον Χικς, τον οποίο συχνά αποκαλούσα με τρυφερότητα «μαλ@@@». Άφησα πίσω μου επίσης, τα παιδιά μου που με ανέχονται όλα αυτά τα χρόνια: τον Μπομπ (με την Κάρολ), τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο μου γιο. Τον Μπράϊαν (με την Ζινέτ) που λάτρευετα μπισκότα Όρεο, την Μπρέντα, που θα έσπευσε να καθαρίσει τα μπάνια όταν μάθαινε πως πέθανα. Την Μπάρμπαρα (με τον Γκόρντον) την παντοτινή κυρία Τέλεια και τέλος τον Μπέιμπι Μπρους που δεν έτρωγε σπιτική σούπα γαλοπούλας επειδή πάντα φοβόταν πως θα κατάπινε κανένα κόκαλο».

 

 

Και συνέχισε: «Θα μου λείψουν τα γλυκά μου εγγόνια. Οι Κέιτλιν, Μέγκαν, Τζόελ, Ισαάκ, Μέισον, Ρέιτσελ, Άνι, Έμμα, Χάρισον, Κλαρκ, Κλόη, Ωρίων, Γκρίφιν... θα μεγαλώσουν για να είναι οι απίστευτοι άνθρωποι που προορίζονται να γίνουν» Στην συνέχεια, η Σίμπιλ αναφέρεται στη ζωή της και τις σπουδές της και κλείνει λέγοντας: «Επιτέλους θα έχω το ‘καυτό’ σώμα που πάντα ονειρευόμουν... χάρη στο κρεματόριο. Παρακαλώ να έρθετε να με αποχαιρετήσετε και να γιορτάσετε την θαυμάσια ζωή μου με τον άνδρα μου και την φίλη του Ντόροθι, που τώρα φροντίζει με αγάπη τον ‘μαλ@@@’ μου. Για όσους από εσάς αναρωτιέστε ποιος με βοήθησε να το γράψω αυτό... δεν ήταν ο σύζυγός μου, ούτε ο μεγαλύτερος γιος μου, ούτε ο μικρότερος. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την ζωή μου μαζί σας. Με αγάπη, Sybil».

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth