Όταν οι γαμπροί λυγίζουν στη θέα της αγαπημένης τους: Το συγκινητικό βίντεο που πρέπει να δεις

Κυριακή, Δεκέμβριος 2, 2018 - 09:00

Η ημέρα του γάμου της, είναι κάτι που μια γυναίκα δεν ξεχνά ποτέ. Κυρίως όταν φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον έρωτα της ζωής της.

Φαίνεται, όμως, πως τα δάκρυα συγκίνησης δεν είναι αποκλειστικά και μόνο γυναικεία υπόθεση. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που ξαναέκανε την εμφάνισή του στο timeline του Facebook μερικές ώρες πριν, το οποίο μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 320.000 προβολές.

Δικαίως θα λέγαμε. Πρόκειται στην ουσία για μία συλλογή, η οποία μας παρουσιάζει τις πιο touchy αντιδράσεις ανδρών όταν βλέπουν την αγαπημένη τους να φτάνει στην εκκλησία ντυμένη νύφη.

Τα αρσενικά αυτά, λυγίζουν στο θέαμα με την κάμερα να καταγράφει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση στο πρόσωπό τους, με τους ίδιους να μοιάζουν να μην περίμεναν τέτοιο ξέσπασμα από πλευράς τους.

Όπως είναι λογικό, τα σχόλια είναι πολλά και όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Ο έρωτας και η αγάπη δεν κρύβονται. Να που τελικά και οι άνδρες κλαίνε. Και αυτό δεν τους χαλά καθόλου την εικόνα.

Το αντίθετο θα λέγαμε. Θα αντέξεις να μη χαμογελάσεις παρακολουθώντας το συγκεκριμένο βίντεο;

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth