Διαγωνισμός: Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Δείτε τον νικητή!

Τετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 16:30

Το Lime+Life σε συνεργασία με την Blue Air έδινε την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/ή να ταξιδέψει για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Η νικήτρια είναι η Christodoula Gavriel.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο DPGMEDIA 00357- 22447750 ή στο email: chara@dpgmedia.com.cy ως τις 20/7/2018 για την παραλαβή του δώρου. 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας!

Stay Tuned! 

#LimeLife

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey