Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μείνε ένα βράδυ στην Πυραμίδα του Μουσείου του Λούβρου!

By Evelina Kyrasta Apr 05, 2019
Thumbnail

Ένα βράδυ στο Μουσείο…

Η γνωστή ταινία προφανώς και αποτέλεσε έμπνευση για τον πιο απίστευτο διαγωνισμό που θα μπορούσε να διοργανωθεί ever.

Υπερβολές θα σκεφτείς… και όμως!

Η Airbnb, πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από αρκετό κόσμο για την αναζήτηση διαμονής στα διάφορα ταξίδια, σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διαμονή για ένα βράδυ στη γνωστή γυάλινη πυραμίδα.

Ως αφορμή στάθηκε η συμπλήρωση 30 χρόνων ύπαρξης της, ενώ αν κάποιος διαβάσει αναλυτικά το «μενού» θα διαπιστώσει με ευκολία πως πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία.

 

 

Με τη δύση του ηλίου ο τυχερός και το άτομο της επιλογής του, θα πραγματοποιήσουν μία πριβέ ξενάγηση στους χώρους του από κάποιον ιστορικό τέχνης, όπως ακριβώς έκανε η Beyoncé με τον Jay-Z αλλά και οι Obamas, στη συνέχεια θα "ανταλλάξουν πρόποση" με τη Mona Lisa υπό τους ήχους γαλλικής μουσικής και κατόπιν θα περάσουν στην αίθουσα που βρίσκεται η Αφροδίτη της Μύλου για να απολαύσουν -πιθανώς- το πιο αξέχαστο γεύμα της ζωής τους.

Βέβαια τα ωραία δεν σταματούν εδώ.

Η διανυκτέρευση στη μίνι πυραμίδα που θα στηθεί ακριβώς κάτω από τη γυάλινη και την οποία έχει σχεδιάσει για το συγκεκριμένο σκοπό ο Αμερικανοκινέζος αρχιτέκτονας I.M. Pei, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κερασάκι στην τούρτα.  

Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν θέλεις να είσαι ανάμεσα στους υποψήφιους, είναι να μπεις στο website της Airbnb μέχρι της 12 Απριλίου και να απαντήσεις στην εξής ερώτηση: “Για ποιον λόγο θα θεωρούσες τον εαυτό ιδανικό καλεσμένο για τη Mona Lisa;” 

Χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις;

 

 

On Instagram @kyrastev