Το σπίτι στη Φολέγανδρο που λάτρεψαν μέχρι και οι Financial Times

By Evelina Kyrasta Mar 22, 2018

Πλησιάζει καλοκαίρι και όπως κάθε χρόνο, η Ελλάδα αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό. Τα τελευταία χρόνια, οι ιδιωτικές κατοικίες προς ενοικίαση κερδίζουν έδαφος και κλέβουν τις καρδιές τόσο των ξένων, όσο και του εσωτερικού τουρισμού. 

Στο ένθετο «How To Spend It» οι Financial Times, αφιερώνουν ένα ολόκληρο άρθρο στη μαγευτική ιδιοκτησία που διαχειρίζεται η Ileana von Hirsch στη Φολέγανδρο.

Η παραθεριστική κατοικία, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε μέγεθος, προσφέρει όμως όλες τις ανέσεις, έχει υπέροχη θέα προς το απέραντο γαλάζιο, είναι ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία, ξεκούραση και γενικότερα χαλαρούς ρυθμούς στην περίοδο των διακοπών τους και χαρακτηρίζεται από χρώματα και υλικά απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον και τη φυσική ομορφιά του νησιού.

Είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μία μεγάλη οικογένεια ή μία μεγάλη παρέα.

Από ότι καταλάβατε χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές και νομίζουμε δεν είμαστε οι μόνοι.

Μην ξεχνάτε όμως… όσο πιο νωρίς κλείσετε τη διαμονή και τα αεροπορικά σας εισιτήρια, τόσο πιο οικονομικές τιμές θα πετύχετε.

Επομένως μετά το Πάσχα καλό είναι να ξεκινήσετε το "θέμα" πιο ζεστά.

Γυρίστε την παραπάνω gallery, γιατί τη συγκεκριμένη περίπτωση θα την λατρέψετε κι εσείς!

 

 

On Instagram @kyrastev