Εταιρεία λανσάρει ως νυφικά τα φορέματα των πριγκιπισσών της Disney και το αποτέλεσμα μαγεύει

By Evelina Kyrasta Dec 04, 2018
Thumbnail

Ποιο κορίτσι δεν ονειρεύτηκε να φορά τα παραμυθένια φορέματα των ηρωίδων της Disney που λατρέψαμε ως παιδιά και μέχρι σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία;

Η καθεμία από εμάς είχε τουλάχιστον μία αγαπημένη πριγκίπισσα των συγκεκριμένων ταινιών, με τις φιγούρες αυτές να έχουν σημαδέψει την παιδική μας ηλικία και –γιατί όχι;- την ιδιοσυγκρασία μας.

Τι να πρωτοθυμηθείς από τις γυναίκες εκείνες; Την ομορφιά, τα υπέροχα μαλλιά τους, τον δυναμισμό ή τον πρίγκιπα που πάντα τους χάριζε το happy end που όλες θέλαμε να δούμε ήδη από τα πρώτα λεπτά των ταινιών που μας μεγάλωσαν; Αν κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία των εθισμένων στη Disney, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι.

 

 

Ο λόγος; Τώρα μπορείς κι εσύ να αισθανθείς σαν πριγκίπισσα, φορώντας τα iconic φορέματα τω ηρωίδων και μάλιστα την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου: Αυτή του γάμου σου!

Η ιαπωνική εταιρεία Kuraudia Co. –η οποία στο παρελθόν είχε λανσάρει και σειρά νυφικών εμπνευσμένων από τη Barbie- μόλις κυκλοφόρησε τη νέα της σειρά νυφικών εμπνευσμένη από τις γυναίκες – πρότυπα της παιδικής μας ηλικίας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κάνουμε δικό μας το αγαπημένο μας φόρεμα.

Πρόκειται για τις πιο μοντέρνες εκδοχές των 6 πιο δημοφιλών φορεμάτων των πριγκιπισσών της Disney, μεταξύ των οποίων οι Belle, Snow White και Sleeping Beauty. 14 στο σύνολό τους –το καθένα με τη δική του ιδιαιτερότητα- καλεί τις γυναίκες να το αποκτήσουν σε τιμή σχετικά προσιτή για τις φανατικές.

 

 

Τα φορέματα αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο ύστερα από παραγγελία και θα κοστίζουν περί τα 3.600 δολάρια το καθένα.

Μπορεί πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα sizes να μην έχουν δοθεί, κάτι μας λέει, όμως, πως οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν...

 

 

On Instagram @kyrastev