Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες γάμου για το 2018 δεν γίνεται να μην σε συγκινήσουν

By Evelina Kyrasta Jan 13, 2019

Ο γάμος αποτελεί μυστήριο που ορισμένοι άνθρωποι βιώνουν πολύ πιο έντονα από άλλους.

Μιλάμε για εκείνους που εστιάζοντας στο πνευματικό κομμάτι μοιάζουν να ζουν λίγο πιο έντονα τη στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων που επιλέγουν να πουν το ναι σε μια κοινή πορεία.

Εν έτει 2019 δεν υπάρχει budget τελετής γάμου που δεν περιλαμβάνει την αμοιβή κάποιου έμπειρου φωτογράφου έτοιμου να απαθανατίσει τις ωραιότερες στιγμές του ζευγαριού κατά το μυστήριο αλλά και κατά τη διάρκεια της γιορτής που συνήθως ακολουθεί.

Φωτογραφίες συγκινητικές, λήψεις αστείες, με πρωταγωνιστές τους νεόνυμφους, τους φίλους και τους συγγενείς που μοιράζονται τη χαρά τους, όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το συναίσθημα.

Οι φωτογραφίες αυτές «μιλούν». Και η καθεμία έχει μια διαφορετική ιστορία να μας πει. Κάπως έτσι, το φως της δημοσιότητας είδαν και φέτος οι καλύτερες φωτογραφίες γάμου της χρονιάς που έφυγε.

Ο λόγος για τα Fearless Awards που για ακόμα μια χρονιά ανέδειξαν τους καλύτερους φωτογράφους γαμήλιων τελετών.

Η δεκάδα με τις ωραιότερες λήψεις του 2018 περιλαμβάνει υλικό ικανό να μας κάνει να δακρύσουμε, αλλά και να γελάσουμε πολύ. Έγχρωμες και ασπρόμαυρες λήψεις, όλες μας καλούν να βιώσουμε τη «μαγεία» της τελετής, η καθεμία με τον δικό της τρόπο.

Η πρώτη θέση ανήκει σε μία φωτογραφία στην οποία δεν πρωταγωνιστεί η νύφη. Και μιλάμε πράγματι για μία εικόνα… μοναδική.

Απολαύστε τη δεκάδα και χαμογελάστε πλατιά.

On Instagram @kyrastev