Υπάρχει ένα ξενοδοχείο στο οποίο δε χρειάζεται να πληρώσεις με χρήμα αλλά με σωστές απαντήσεις!

Τρίτη, Απρίλιος 30, 2019 - 09:45

Monopoly, Taboo, Hotels, Cluedo, Jenga, Scrabble, Trivial Pursuit αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια στον κόσμο που εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Ένα από τα παραπάνω βέβαια θα το «εκτιμήσεις» περισσότερο μόλις μάθεις ότι μπορεί να σου εξασφαλίσει διαμονή, την οποία θα πληρώσεις όχι με χρηματικό αντίτιμο αλλά με σωστές απαντήσεις.

 

 

Πρόκειται φυσικά για το ξενοδοχείο του Trivial Pursuit.

 

 

Το πρωτότυπο, διαφημιστικό βέβαια, «σενάριο» της εταιρείας Hasbro που έχει στηθεί με τη βοήθεια της Leo Burnett Moscow λέει, πως από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 14 Ιουνίου μία διώροφη κατοικία 30 μίλια έξω από τη Μόσχα, θα δέχεται επισκέπτες που θα μπορούν να πληρώσουν με σωστές απαντήσεις σε τυχαίες ερωτήσεις.

 

 

Κατά την αίτηση της κράτησης ο υποψήφιος επισκέπτης εκτός από τη σωστή απάντηση στην ερώτηση που θα εμφανιστεί στην οθόνη του, θα χρειαστεί να προσκομίσει και μία απόδειξη που να δείχνει ότι είναι κάτοχος του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

 

 

Η διαθεσιμότητα των τριών δωματίων του συγκεκριμένου ξενώνα, βέβαια, μοιάζει δυσανάλογα μικρή της ζήτησης, ενώ η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 28 Απριλίου.

Το Trivial Pursuit κυκλοφόρησε το 1979 και υπολογίζεται πως έχουν πωληθεί περισσότερα από είκοσι εκατομμύρια παιχνίδια σε όλον τον κόσμο.

Μήπως να δοκιμάσεις κι εσύ τις γνώσεις σου;

 

 

 

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt