Αυστηρά για κυρίες: Ο σωστός τρόπος για να τρως burger χωρίς να λερώνεσαι

Τετάρτη, Νοέμβριος 7, 2018 - 09:00

Έχει συμβεί σε όλες μας. Βρεθήκαμε σε κάποιο εστιατόριο που φημίζεται για τα γιγάντια, πεντανόστιμα burgers του.

Πώς μπορείς να μην τα επιλέξεις;

Σε αντίθεση με τα αρσενικά, οι γυναίκες δυσκολευόμαστε αρκετά να καταναλώσουμε ένα πλούσιο, ζουμερό burger κυρίως όταν είμαστε μακιγιαρισμένες. Αιτία; Το έδεσμα αυτό παρουσιάζει την τάση να… διαλύεται στα χέρια μας ήδη από την πρώτη μπουκιά.

Μήπως, όμως, τελικά κάτι κάνουμε λάθος και καταλήγουμε να μετανιώνουμε που δεν αρκεστήκαμε σε μία μακαρονάδα ή ένα φιλέτο κοτόπουλο που δεν θα μας ταλαιπωρούσε κατά αυτόν τον τρόπο;

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος που και που να μην ενδίδουμε στον πειρασμό του burger. Αρκεί να μάθουμε τον τρόπο να το τρώμε σωστά. Σωστά και… αναίμακτα.

Αν αναρωτιέσαι κι εσύ τι πάει λάθος και κάθε φορά καταλήγεις πασαλειμμένη με σως και μαρούλια, το βίντεο αυτό θα αποδειχτεί διαφωτιστικότητο.

Ήξερες πως ακόμα και ο τρόπος που τρως το burger σου απαιτεί τεχνική; Το συγκεκριμένο βίντεο θα σε βοηθήσει από εδώ και στο εξής να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου πειρασμό κυριολεκτικά σαν κυρία, με τρόπο που θα ζηλέψουν πολλές.

Μάθε τα μυστικά, τοποθέτησε τα δάχτυλά σου σωστά και μην αφήσει ποτέ ξανά το μακιγιάζ να καταστραφεί για χάρη ενός πιάτου.

Voilà!

 

 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere