Δεν υπάρχει celebrity που δεν καταναλώνει αυτή την τροφή όταν επιθυμεί να χάσει βάρος

By Evelina Kyrasta Dec 26, 2018
Thumbnail

Οι celebrity δίαιτες έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, με μεγάλη μερίδα του γυναικείου κυρίως κοινού να σπεύδει να ακολουθήσει ακόμα και τα πιο ακραία διατροφικά tips των χολιγουντιανών αστέρων.

Η αλήθεια είναι πως στον καλλιτεχνικό κόσμο πρωτοστατούν οι δίαιτες που προτείνουν οι καλύτεροι διατροφολόγοι του κόσμου, γι’ αυτό και τα αποτελέσματά τους είναι εγγυημένα.

Αφήνοντας εκτός τις υπερβολές –που δεν λείπουν, καθώς κάποιες φορές κρίνεται απαραίτητο να επιτευχθεί η άμεση απώλεια βάρους, για κάποιον ρόλο συνήθως- ήρθε η ώρα να δούμε το βασικό κοινό χαρακτηριστικό όλων των διατροφικών προγραμμάτων των διασήμων.

Ποιο είναι αυτό; Η κατανάλωση ενός πολύ συγκεκριμένου λαχανικού, που θεωρείται το «κλειδί» στη σωστή διαδικασία μείωσης θερμίδων και απώλειας βάρους.

Ο λόγος για το αγαπημένο μας αγγούρι! Το δροσιστικότατο αυτό λαχανικό ανήκει στα superfoods και σύμφωνα με τον καθηγητή κηπουρικής στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, Robyn McConchie, είναι το τέταρτο σε ποσότητα καλλιεργούμενο λαχανικό στον κόσμο. Θεωρείται ιδανική επιλογή για δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, καθώς αποτελείται από νερό στο 95% του και περιέχει ελάχιστες θερμίδες.

Επιπλέον, εξασφαλίζει στον οργανισμό την απαραίτητη ενυδάτωση και μας βοηθά να νιώσουμε χορτάτες τις στιγμές που λαχταράμε κάποιο σνακ.

 

[[{"fid":"31870","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":3840,"width":5760,"style":"height: 667px; width: 1000px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Τι καλύτερο από φέτες αγγουριού με λίγο ξυδάκι; Χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, πολλοί ρίχνουν κομματάκια αγγουριού και μέσα στα μπουκαλάκια με το νερό τους, ενώ άλλοι επιμένουν να το χρησιμοποιούν και στη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων – κυρίως μασκών ομορφιάς για τα μάτια.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμόμαστε πως τα πράσινα λαχανικά επιβάλλεται να αποτελούν μεγάλο κομμάτι του διατροφικού μας πλάνου ανεξαρτήτως του αν επιθυμούμε να μειώσουμε το βάρος μας ή όχι.

Μην ξεχνάμε: Πάνω απ’ όλα η υγεία μας.

On Instagram @kyrastev