Με αυτό το πρωινό γεύμα κατάφερε η Kylie Jenner να «χτίσει» το κορμί της

By Evelina Kyrasta Mar 29, 2019
Thumbnail

Δεν είναι μόνο το νεαρότερο ενήλικο μέλος της οικογενείας Kardashian – Jenner, μα και το πιο επιτυχημένο.

Η Kylie Jenner κέρδισε τον τίτλο της νεαρότερης δισεκατομμυριούχου στη λίστα Forbes και όλα αυτά χάρη στις επιχειρήσεις της οι οποίες πάνε από το καλό στο καλύτερο. Και σ’ αυτό αναμφίβολα, εκτός από το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, έπαιξε ρόλο και η εμφάνισή της.

Τα κορίτσια, βλέπεις, την εμπιστεύονται τυφλά σε θέματα beauty, με το λανσάρισμα των Kylie Cosmetics να έχει καταφέρει να επισκιάσει ακόμα και τη δημοφιλέστατο brand KKW Beauty, το οποίο φέρει την υπογραφή της μεγάλης της αδερφής, Kim Kardashian. Σύμφωνα με την Kylie, το δυνατότερό της σημείο δεν είναι άλλο από το κορμί της.

Πρόκειται για εκείνο που θαυμάζουν περισσότερο από όλα επάνω της οι εκατομμύρια followers της, με την ίδια να επενδύει σε αυτό τόσο όσο τίποτα.

Πέρα από την πληθώρα πλαστικών επεμβάσεων που –ας είμαστε ειλικρινείς- σίγουρα την έχουν βοηθήσει να φτάσει το σώμα της σε αυτό το επίπεδο, η νεαρή επιχειρηματίας ποντάρει πολύ και στο πρωινό της γεύμα, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια αρνείται να αντικαταστήσει με κάτι άλλο.

Πρόκειται για ένα πιάτο που την κρατά χορτάτη για αρκετές ώρες, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της και τη βοηθά να καίει θερμίδες για πολλές ώρες μετά την κατανάλωσή του.

Τι τρώει η KJ για πρωινό;

Όπως έχει αποκαλύψει στο κοινό της μέσω των social media, η πρωινή της αδυναμία είναι ένα πιάτο που περιλαμβάνει ομελέτα με ελάχιστο πιπέρι, αβοκάντο και μπέικον καπνιστής γαλοπούλας.

Στην πρωινή της ρουτίνα, σημαντικό ρόλο καταλαμβάνει ακόμα και ένα μεγάλο ποτήρι πράσινο τσάι με τζίντζερ. Αποτοξινωτικό και ό,τι καλύτερο για τον μεταβολισμό μας! Αξίζει να σημειωθεί πως η ομελέτα θεωρείται ιδανική για να ξεκινάμε την ημέρα μας, καθώς μας χαρίζει την απαραίτητη πρωτεΐνη και μας απαλλάσσει από το αίσθημα της πείνας γρήγορα και για πολλή ώρα μετά την κατανάλωσή της.

Και όλα αυτά την ώρα που 100 gr. Ομελέτας μας χαρίζουν μόλις 148 θερμίδες.

Αυτό που δεν μπορούμε να παραλείψουμε, πάντως, είναι να τονίσουμε πως το μπέικον γαλοπούλας καλό θα ήταν να αντικατασταθεί από δύο απλές φετούλες γαλοπούλας, οι οποίες θα μας χαρίσουν σαφώς λιγότερες θερμίδες και λιπαρά.

Η Kylie, πάντως, δε λέει να τις αλλάξει με τίποτα…

On Instagram @kyrastev