Το πρωινό γεύμα που επιλέγει η Blake Lively όταν επιθυμεί να χάσει κιλά

By Evelina Kyrasta Jun 09, 2018
Thumbnail

Η Blake Lively φημίζεται για δύο πράγματα: Το πρώτο είναι το πολυάριθμο fan club της και το δεύτερο το εξαιρετικό κορμί της, προσόν που μόνο απαρατήρητο δεν περνά σε κάθε δημόσια εμφάνιση ή φωτογράφισή της. 

Το «Gossip Girl» που αγαπήσαμε, έχει παραδεχτεί πως προσέχει τη διατροφή του και γυμνάζεται τακτικά χαρακτηρίζοντας την εμφάνισή του ως «αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς».

Όση προσπάθεια κι αν καταβάλλει, όμως, ορισμένες φορές η σύζυγος του Ryan Reynolds ξεφεύγει από το πρόγραμμά της και λέει «ναι» σε πειρασμούς και… την τεμπελιά με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται στον αριθμό που βλέπει κάθε φορά που ανεβαίνει στη ζυγαριά της. Η Blake πάντως δεν σκάει, αφού ξέρει τον τρόπο να επανέλθει άμεσα στο ιδανικό της βάρος, πριν τα έξτρα κιλά «κολλήσουν» στους μηρούς και τους γλουτούς της. 

Το μυστικό της είναι η δίαιτα φουλ στις βιολογικές τροφές που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο πρωινό της γεύμα!

Η ηθοποιός φροντίζει να αποτοξινώνει τον οργανισμό της, προκειμένου να αποβάλλει όλες τις ουσίες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην καλή του λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δίαιτας, δεν ξεχνά να ξεκινά κάθε ημέρα της με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, ενώ το πρωινό της γεύμα δεν είναι άλλο από το πλιγούρι βρώμης, μια σημαντική πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων.

Ένα έξτρα tip που επιλέγει, είναι η προσθήκη άπαχου γάλατος και ανάλατων ξηρών καρπών, τα οποία της εξασφαλίζουν τα καλά λιπαρά και την πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της για όλη την υπόλοιπη μέρα. 

Το συγκεκριμένο πρωινό γεύμα θεωρείται από τους διατροφολόγους «βόμβα» ενέργειας, ενώ το αίσθημα κορεσμού που μας χαρίζει μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τσιμπολογήματα που… κοστίζουν κιλά. 

Ξέρει τι κάνει η Blake… 

On Instagram @kyrastev