20 λεπτά γυμναστικής μπορεί να αποδειχθούν θαυματουργά με αυτό το workout

Τρίτη, Ιούνιος 12, 2018 - 09:15

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και οι περισσότερες υιοθετούμε την άποψη «ό,τι κάναμε, κάναμε» για το σώμα μας. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και η πιο σωστή αντιμετώπιση για τους μήνες που ακολουθούν. 

Το καλοκαιράκι οι λιχουδιές είναι παντού (κάτι τα καλοκαιρινά γλυκά ψυγείου και κάτι τα παγωτά), με αποτέλεσμα παρά το κολύμπι να κινδυνεύουμε να βάλουμε βάρος και να δούμε το σώμα μας να χαλαρώνει χωρίς την απαραίτητη γυμναστική. 

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε ένα έντονο μεν, 20λεπτο δε πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου ώστε να εξασφαλίσεις ότι το κορμί σου θα μείνει σε επιθυμητά επίπεδα βάρους χωρίς να χαλαρώσει επικίνδυνα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – έμπνευση της δημοφιλούς YouTuber Pamela Rf η οποία μας δείχνει βήμα βήμα τις ασκήσεις του 20λεπτου καλώντας μας να γυμναστούμε μαζί της. Πρόκειται για ένα full body πρόγραμμα που γυμνάζει κάθε μυ του κορμιού μας, αρκεί να αντέξουμε και να μην… παραλείψουμε ασκήσεις. 

Καθεμία εξ’ αυτών έχει διάρκεια 30 δευτερόλεπτα. 

Αφού τα κατάφερε η Pamela, γιατί με λίγη προσπάθεια να μην τα καταφέρεις κι εσύ; 

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey