Το 8λεπτο βραδινό workout που θα μεταμορφώσει το σώμα σου

Δευτέρα, Ιανουάριος 7, 2019 - 09:45

Η πρωινή γυμναστική αποτελεί αγαπημένη συνήθεια πληθώρας γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη ρουτίνα τις βοηθά όχι μόνο να κρατούν το σώμα τους σε φόρμα, μα επιπλέον να ξεκινούν την ημέρα τους γεμάτες ενέργεια.

Πράγματι, δεν είναι ψέμα πως η πρωινή γυμναστική φημίζεται για το καλό που κάνει σε πνεύμα και σώμα, με τους επαγγελματίες trainers να συμφωνούν πως πρόκειται για το καλύτερο δώρο που μπορεί κάποιος να κάνει στον εαυτό του.

Αυτό που πολλοί αγνοούν, είναι πως η βραδινή γυμναστική έχει επίσης πολλά θετικά στοιχεία τα οποία επιβάλλεται να γνωρίζουμε όλες μας.

Πέρα από την καύση θερμίδων και την εκγύμναση των μυών, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η βραδινή προπόνηση μας βοηθά να κοιμηθούμε πιο εύκολα, αλλά και να απολαύσουμε έναν ποιοτικό ύπνο.

Αν σκοπεύεις να πεις το «ναι» στη βραδινή γυμναστική, αυτό το πρόγραμμα είναι ό,τι πρέπει.

Μικρό σε διάρκεια μα άκρως αποτελεσματικό, υπόσχεται να μεταμορφώσει το κορμί σου, κάνοντας το πιο ευλύγιστο και σαφώς πιο σφριγηλό. Μέσα σε μόλις 8 λεπτά θα το έχεις ολοκληρώσει, με κάθε άσκηση να έχει διάρκεια αυστηρά ένα λεπτό. Τι περιλαμβάνει; Ζέσταμα, βαθιά καθισματάκια, σηκώματα των ποδιών, push-ups και μερικές ακόμα ασκήσεις για πόδια και χέρια.

Τίποτα δύσκολο, σωστά;

 

 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere