Αυτή την ιαπωνική τεχνική που εξαφανίζει το λίπος της κοιλιάς οφείλεις να τη γνωρίσεις

By Evelina Kyrasta Dec 06, 2018
Thumbnail

Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες πως το μεγάλο «μυστικό» για τη μείωση –και γιατί όχι, ακόμα και για την εξαφάνιση- του λίπους της κοιλιάς δεν είναι ούτε η διατροφή γεμάτη στερήσεις ούτε η εξαντλητική γυμναστική;

Μιλάμε, φυσικά, για μία περιοχή που δύσκολα μπορεί κανείς να γυμνάσει και να καταφέρει να την κάνει να αποκτήσει ακριβώς την εικόνα που επιθυμεί.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και οι πιο έμπειροι personal trainers συμφωνούν πως πρόκειται για σημείο που παιδεύει περισσότερο από οποιoδήποτε άλλο μέχρι και τους πιο έμπειρους στο κομμάτι του fitness. Να που η λύση μας έρχεται από την Ιαπωνία!

Πρόκειται για μία επαναστατική τεχνική η οποία υπόσχεται να μας βοηθήσει να χάσουμε λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, χωρίς να υπερβάλλουμε ούτε με τις δίαιτες, ούτε με τα εντατικά προγράμματα γυμναστικής.

Τι πρέπει να κάνεις

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες, μια εισπνοή τριών δευτερολέπτων και αμέσως μετά μια «δυνατή» εκπνοή επτά δευτερολέπτων (πάντα σε όρθια στάση) οι οποίες θα επαναλαμβάνονται ασταμάτητα από δύο έως πέντε λεπτά (ανάλογα τις αντοχές σου) είναι το απόλυτο μυστικό για να απομακρύνεις από το σώμα σου μεγάλο ποσοστό περιττού λίπους.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το 80% του σωματικού μας λίπους απομακρύνεται μέσω αυτής της εκπνοής, με τους πνεύμονες να θεωρούνται ως «το κύριο απεκκριτικό όργανο για απώλεια βάρους».

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν συνδυάσεις τη γυμναστική σου με τη συγκεκριμένη τεχνική, σωστά;

On Instagram @kyrastev