Αυτοί οι άνθρωποι έχασαν 10 κιλά σε 2 μήνες με τη βοήθεια της personal trainer της Kim Kardashian

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 10:30

Πόσο εύκολη σκέφτεσαι πως είναι η απώλεια 10 ολόκληρων κιλών μέσα σε μόλις 2 μήνες σκληρής προπόνησης; Μάλλον καθόλου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο στόχος αυτός είναι ανέφικτος. Τρανή απόδειξη οι Curly, Maya, Julissa και Norberto οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόκληση και τόλμησαν να φτάσουν τον εαυτό τους στα άκρα με στόχο την ολική μεταμόρφωση. Και τα κατάφεραν. Έχασαν συνολικά 40 ολόκληρα κιλά. Όχι άκοπα, ούτε χωρίς βοήθεια, φυσικά.

Στο πλευρό τους κατά τη διάρκεια των δύο αυτών μηνών βρέθηκε η celebrity personal trainer Melissa Alcantara, η οποία «υπογράφει» και το άψογο κορμί της Kim Kardashian, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια είναι στα καλύτερά του.

Η έμπειρη Melissa αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της, τα οποία αποδείχθηκαν σωτήρια στην περίπτωση των τεσσάρων τολμηρών που δεν δίστασαν να πουν το «ναι» στις εξαντλητικές προπονήσεις της trainer και να δουν τη νέα, βελτιωμένη έκδοση του κορμιού τους.

Όπως σχολίασαν οι ίδιοι, το πρόγραμμά τους απαιτούσε πειθαρχεία και συνέπεια, με τη γυμνάστρια να παραδέχεται πως η ομάδα παιδεύτηκε αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο μηνών.

Τόνισε δε, ότι ενώ τις πρώτες ημέρες όλοι τους ήταν εξαιρετικά αποφασισμένοι, όταν η κούραση τους χτύπησε την πόρτα σκέφτηκαν να τα παρατήσουν.

Το μυστικό της επιτυχίας τους; Άντεξαν! Ώρα να πάρουμε μια γεύση από το workout routine τους…

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles