Ένα απλό trick για καλοσχηματισμένους γλουτούς

Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019 - 11:30

Δεν έχεις χρόνο; Δεν έχεις σταθερές ώρες εργασίας για να γραφτείς σε συγκεκριμένο πρόγραμμα στο γυμναστήριο (π.χ. πιλάτες ή zumba;). Απλά… βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο; Μπορείς να κάνεις… step και κατ’ οίκον!

Άφησε το ασανσέρ, χρησιμοποίησε τη σκάλα και θα δεις διαφορά! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αρκεί να αλλάξεις μία καθημερινή σου συνήθεια για να αισθανθείς καλύτερα.

Ανεβοκατεβαίνοντας τη σκάλα –στο σπίτι, στη δουλειά, στις δημόσιες υπηρεσίες, παντού- κάνεις την καλύτερη γυμναστική χωρίς να το καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο για να κάνεις… step. Το εντάσεις στην καθημερινότητά του.

Αν μάλιστα βρεις τον τρόπο να παρακάμψεις από τα «στάδια» του προλόγου αυτό που έχει να κάνει με την βαρεμάρα, ακόμη καλύτερα! Και εξηγούμαστε:

Δοκίμασε να ανεβοκατεβαίνεις τη σκάλα στο διαμέρισμά σου καθημερινά για ένα τέταρτο! Σταδιακά για ένα εικοσάλεπτο. Αν μπορείς να το φτάσεις στο ημίωρο, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να δεις… πίσω του τα οπίσθια που ήθελες! 


 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth