Ένα απλό trick για καλοσχηματισμένους γλουτούς

Παρασκευή, Μάρτιος 22, 2019 - 11:30

Δεν έχεις χρόνο; Δεν έχεις σταθερές ώρες εργασίας για να γραφτείς σε συγκεκριμένο πρόγραμμα στο γυμναστήριο (π.χ. πιλάτες ή zumba;). Απλά… βαριέσαι να πας στο γυμναστήριο; Μπορείς να κάνεις… step και κατ’ οίκον!

Άφησε το ασανσέρ, χρησιμοποίησε τη σκάλα και θα δεις διαφορά! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αρκεί να αλλάξεις μία καθημερινή σου συνήθεια για να αισθανθείς καλύτερα.

Ανεβοκατεβαίνοντας τη σκάλα –στο σπίτι, στη δουλειά, στις δημόσιες υπηρεσίες, παντού- κάνεις την καλύτερη γυμναστική χωρίς να το καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο για να κάνεις… step. Το εντάσεις στην καθημερινότητά του.

Αν μάλιστα βρεις τον τρόπο να παρακάμψεις από τα «στάδια» του προλόγου αυτό που έχει να κάνει με την βαρεμάρα, ακόμη καλύτερα! Και εξηγούμαστε:

Δοκίμασε να ανεβοκατεβαίνεις τη σκάλα στο διαμέρισμά σου καθημερινά για ένα τέταρτο! Σταδιακά για ένα εικοσάλεπτο. Αν μπορείς να το φτάσεις στο ημίωρο, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να δεις… πίσω του τα οπίσθια που ήθελες! 


 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere