Γυμνάσου μαζί με τη Britney Spears – Οι 7 ασκήσεις που μεταμόρφωσαν το σώμα της

Σάββατο, Φεβρουάριος 24, 2018 - 09:30

Στον αγώνα για άψογα γυμνασμένο κορμί έχει μπει η Britney Spears  κι ας είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο. 

Η τραγουδίστρια που κάποια στιγμή της καριέρας της «ξέφυγε» λιγάκι από το φυσιολογικό της βάρος, έχει πλέον επιστρέψει στα κιλά που τη γνωρίσαμε (ύστερα από δύο παιδιά και 36 χρόνια ζωής) και δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο άρτια γυμνασμένο κορμί.

Η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο οποίο παρουσιάζονται στην πράξη 7 ασκήσεις – κλειδί στην επιτυχία για να προλάβουμε να χτίσουμε το κορμί που ονειρευόμαστε μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό, άλλωστε, παραδέχτηκε στη λεζάντα του βίντεό της πως κάνει και η ίδια. 

Πρόκειται για ασκήσεις με βαράκια για τα χέρια και τα πόδια οι οποίες βοηθούν στην καύση λίπους αλλά και τη γράμμωση ακόμα και των πιο δύσκολων περιοχών. 

Η τραγουδίστρια εμφανίζονται με σορτσάκι και κοντό top αποδεικνύοντας πως έχει ήδη καταφέρει να φτάσει το κορμί της σε ένα επίπεδο κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό, με τις εντυπώσεις να κλέβει η επίπεδη κοιλιά της.

Εμάς, πάντως, η Britney μας έπεισε και με το παραπάνω.

Εσένα; 

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo