Η δεκάλεπτη προπόνηση των 20 εκατομμυρίων προβολών για flat στομάχι

Πέμπτη, Ιανουάριος 3, 2019 - 11:00

Σίγουρα δεν μιλάμε για μία από τις πολλές προτάσεις γυμναστικής που κατακλύζουν τα fitness magazines, τα blogs και το YouTube.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο φέρει την υπογραφή της διάσημης Αυστραλής trainer Chloe Ting έχει καταφέρει να εθίσει τους φανατικούς του ευ ζην, με τις περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές του να δικαιολογούν το γεγονός πως η Chloe έχει μπει στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες youtubers.

Κεφάλαιο «flat στομάχι» λοιπόν.

Πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Πόση σημασία έχει η στοχευμένη γυμναστική προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας; Σίγουρα, η σωστή, ισορροπημένη διατροφή δεν αρκεί για την τέλεια όψη της κοιλίτσας μας, την οποία όλες επιθυμούμε.

Η καύση του λίπους είναι απαραίτητη για να σφίξει η εν λόγω περιοχή, με τους trainers να τονίζουν πως η κοιλιακή χώρα αποθηκεύει το λίπος ευκολότερα από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του κορμιού μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που η εκγύμνασή της είναι άκρως απαραίτητη. Αναρωτιέσαι αν αρκεί η απλή γυμναστική, με ασκήσεις και αερόβιο; Η απάντηση είναι όχι.

Για την τέλεια όψης της κοιλιάς μας, βλέπεις, απαιτείται η σωστή εκτέλεση πολύ συγκεκριμένων ασκήσεων που «χτυπούν» το λίπος στη ρίζα του και καταφέρνουν να μεταμορφώσουν το κορμί μας. Και η Chloe Ting τις γνωρίζει και μας τις παρουσιάζει.

Αυτό το δεκάλεπτο έντονο πρόγραμμα για flat στομάχι είναι ό,τι πρέπει για όλες μας. Λίγη ώρα, απίθανα αποτελέσματα.

Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, μόνο ένα στρώμα και την καλή σου διάθεση.

Ξεκινάμε;

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey