Η «μαγική» άσκηση της τεμπέλας: Άψογοι γλουτοί, μηροί και κοιλιακοί με μία μόνο κίνηση

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 14, 2018 - 09:45

Δεν είναι όλες οι γυναίκες πρόθυμες να ξοδέψουν πολλές ώρες στην καθημερινή τους προπόνηση. Υπάρχουν κι εκείνες που αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση και το πήγαινε – έλα στο γυμναστήριο είτε λόγω έλλειψης χρόνου ή απλά διότι… δεν αγαπούν τις καθημερινές προπονήσεις. 

Ακριβώς σε αυτή την κατηγορία απευθύνεται η άκρως αποτελεσματική άσκηση που κάνουμε μαζί σήμερα, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση για τις λίγο πιο τεμπέλες, καθώς σε μία μόνο κίνηση γυμνάζει γλουτούς, μηρούς αλλά και κοιλιακούς. 

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μάλλον όχι!

Η ιδανική άσκηση για σένα μόλις βρέθηκε και δεν έχεις παρά να την εντάξεις για το καλά στην καθημερινότητά σου. Δεν είναι δύσκολη, είναι όμως αρκετά απαιτητική καθώς απαιτεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη στον στόχο σου καθ’ όλη τη διάρκειά της, προκειμένου να την εκτελέσεις σωστά. 

Ο λόγος για την «εναλλακτική γέφυρα». Μία πιο σύνθετη version της κλασσικής γέφυρας, η οποία καταφέρνει να ενεργοποιήσει τους μύες μας ακόμα στις πιο δύσκολες περιοχές.

Τι πρέπει να κάνεις

Βήμα 1ο

Ξαπλώνουμε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα.

Βήμα 2ο

Φέρνουμε το ένα μας γόνατο όσο πιο κοντά στο στήθος μας γίνεται.

Βήμα 3ο

Κάνουμε κανονικά την κλασσική γέφυρα, με τη  μόνη διαφορά ότι το πόδι σου δεν πρέπει να απομακρυνθεί από το στήθος σου. 

Βήμα 4ο

Μένουμε για τουλάχιστον  10 δευτερόλεπτα.

Βήμα 5ο

Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το άλλο πόδι. 

Tip: Φρόντισε να ολοκληρώσεις τουλάχιστον πέντε γέφυρες με καθένα από τα δυο σου πόδια στο στήθος σου.

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey