Και κάπως έτσι θα χτίσεις υπέροχα χέρια και ώμους

Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 09:45

Δεν είσαι φανατική της γυμναστικής; Προτιμάς τους εναλλακτικούς τρόπους άσκησης και δεν βρίσκεις πολύ δελεαστική την ιδέα της καθημερινής προπόνησης στο γυμναστήριο;

Αν ναι, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την πιο απολαυστική «εναλλακτική». Η λύση, βλέπεις, βρίσκεται… στον χορό!

Όχι οποιονδήποτε χορό φυσικά, μα μία ειδικά σχεδιασμένη προπόνηση που περιλαμβάνει χορευτικές κινήσεις αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών, με στόχο την απώλεια πόντων και τη γράμμωση.

Το πρόγραμμα που σου παρουσιάζουμε σήμερα αφορά στο επάνω μισό του σώματός μας και εστιάζει στην περιοχή των ώμων και των χεριών στο σύνολό τους, με τα μπράτσα να έχουν την τιμητική τους.

Γυμνάζοντας τα όλα μαζί, το αποτέλεσμα δίνει την αίσθηση ενός καλογυμνασμένου κορμού ακόμα και αν εμείς έχουμε επικεντρωθεί στα άνω άκρα. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Για την εκτέλεση του προγράμματος αυτού δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός γι’ αυτό και θεωρείται ιδανικό για όσες αγαπούν να προπονούνται στο σπίτι τους.

Φέρει την υπογραφή της fitness γκουρού Marnie Alton, την οποία έχουν προτιμήσει πολλές χολιγουντιανές stars μεταξύ των οποίων η Kate Hudson και η πάντα απαιτητική Jennifer Aniston.

Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε να το δοκιμάσουμε;

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles