Και κάπως έτσι θα χτίσεις υπέροχα χέρια και ώμους

By Evelina Kyrasta Jan 19, 2019
Thumbnail

Δεν είσαι φανατική της γυμναστικής; Προτιμάς τους εναλλακτικούς τρόπους άσκησης και δεν βρίσκεις πολύ δελεαστική την ιδέα της καθημερινής προπόνησης στο γυμναστήριο;

Αν ναι, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την πιο απολαυστική «εναλλακτική». Η λύση, βλέπεις, βρίσκεται… στον χορό!

Όχι οποιονδήποτε χορό φυσικά, μα μία ειδικά σχεδιασμένη προπόνηση που περιλαμβάνει χορευτικές κινήσεις αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών, με στόχο την απώλεια πόντων και τη γράμμωση.

Το πρόγραμμα που σου παρουσιάζουμε σήμερα αφορά στο επάνω μισό του σώματός μας και εστιάζει στην περιοχή των ώμων και των χεριών στο σύνολό τους, με τα μπράτσα να έχουν την τιμητική τους.

Γυμνάζοντας τα όλα μαζί, το αποτέλεσμα δίνει την αίσθηση ενός καλογυμνασμένου κορμού ακόμα και αν εμείς έχουμε επικεντρωθεί στα άνω άκρα. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Για την εκτέλεση του προγράμματος αυτού δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός γι’ αυτό και θεωρείται ιδανικό για όσες αγαπούν να προπονούνται στο σπίτι τους.

Φέρει την υπογραφή της fitness γκουρού Marnie Alton, την οποία έχουν προτιμήσει πολλές χολιγουντιανές stars μεταξύ των οποίων η Kate Hudson και η πάντα απαιτητική Jennifer Aniston.

Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε να το δοκιμάσουμε;

 

On Instagram @kyrastev