Κάν’ το όπως η Karlie Kloss! Το workout που πάντα επέλεγε πριν τα catwalks της Victoria’s Secret

By Evelina Kyrasta Jun 17, 2019
Thumbnail

Και για να το επέλεξε η Karlie Kloss, η επιτυχία του είναι δεδομένη.

Υπήρξε ένα από τα διασημότερα «Αγγελούδια» της Victoria’s Secret έχοντας παράλληλα καταφέρει να αποτελέσει αγαπημένο κορίτσι μεγάλων Οίκων μόδας που της εμπιστεύτηκαν τα promo των προϊόντων τoυς.

H KK θεωρείται ένα από τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα των catwalks, με την ίδια να παραδέχεται πως το κορμί της είναι αποτέλεσμα πολλών στερήσεων και σκληρής προπόνησης. Κυρίως το δεύτερο μιας και όπως όλες οι γυναίκες, η Karlie ενδίδει μεν στους γευστικούς πειρασμούς, φροντίζει όμως να ισοσταθμίζει την κατάσταση με συχνές προπονήσεις. Η ίδια μας έχει αποκαλύψει το αγαπημένο της πρόγραμμα γυμναστικής πριν από κάθε fashion show της Victoria’s Secret, του brand που θέλει τα μοντέλα του γεμάτα αυτοπεποίθηση και με κορμιά αψεγάδιαστα.

Γυμνασμένοι ώμοι: Δεν θέλει κόπο, θέλει αυτές τις συγκεκριμένες ασκήσεις

Σύμφωνα με όσα μας παρουσίασε σε δημοφιλές βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο YouTube, συνήθιζε να ακολουθεί ορισμένα πολύ συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να καταφέρει την ημέρα της πασαρέλας να είναι σε άψογη φόρμα. Και στη ρουτίνα της αυτή εξέχουσα θέση είχε το workout που απολαμβάνουμε σήμερα μαζί.

Μεταξύ των ασκήσεων της βρίσκονται τα sumo squats –τα αποτελεσματικότερα όλων!-, τα split squats και τα band walks.

Τι θα χρειαστείς για να εκτελέσεις κι εσύ το πρόγραμμά της; Ένα kettlebell, μία μπάλα bosu και βαράκια αστραγάλου.

 

On Instagram @kyrastev