Κυτταρίτιδα σε μηρούς και γλουτούς; Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής βάζει τέλος

By Evelina Kyrasta Sep 02, 2018
Thumbnail

Μηροί και γλουτοί: Τα πιο «ευάλωτα» στην κυτταρίτιδα σημεία που μας ταλαιπωρούν περισσότερο από όλα προκειμένου να αποκτήσουν την αψεγάδιαστη όψη που ονειρευόμαστε. Αν και αποτελούν μέρη του σώματος στα οποία οι γυμναστές δίνουν ιδιαίτερη βάση, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα σύσφιξης, είναι αρκετά δύσκολο να τα δούμε χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. 

Πολλές γυναίκες, μάλιστα, παραπονιούνται πως παρά το γεγονός πως προσέχουν πολύ τη διατροφή τους έχοντας συνηθίσει να ακολουθούν πλάνο  στερούμενες ακόμα και τις αγαπημένες του γευστικές «αμαρτίες», η κυτταρίτιδα δεν λέει να υποχωρήσει, με την όψη φλοιού πορτοκαλιού να τις γεμίζει ανασφάλεια και απογοήτευση. 

Αν κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία όσων δυσκολεύονται να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα στα συγκεκριμένα σημεία δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το ειδικό, στοχευμένο πρόγραμμα που κάνει θραύση στο YouTube και έχει κερδίσει διθυραμβικά σχόλια.

Με έμφαση στα βαθιά καθίσματα και στις ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών, το workout αυτό βάζει στόχο να χτυπήσει την κυτταρίτιδα στη ρίζα της, χαρίζοντας μας το αποτέλεσμα που θα μας κάνει να πούμε το «ναι» ακόμα και στο πιο κοντό σορτσάκι το επόμενο καλοκαίρι.

Τις ασκήσεις αυτές μπορείς να τις εκτελέσεις και στο σπίτι, με ιδανική συχνότητα τις τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Συνδύασε το με έντονο αερόβιο και δεν θα αργήσεις να χαζέψεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου στον καθρέφτη σου!

On Instagram @kyrastev