Λέμε «ναι» στο workout κατά της κυτταρίτιδας για πόδια και γλουτούς

Δευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 10:00

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι κοινό στον κόσμο των γυναικών, καθώς από τον κανόνα δεν ξεφεύγουν ούτε τα καλογυμνασμένα κορμιά.

Δυστυχώς, μιλάμε για «αναγκαίο κακό», καθώς οι γυναικείες ορμόνες συνδέονται άρρηκτα με το φαινόμενο της όψης φλοιού πορτοκαλιού, με όλες εμάς να μην έχουμε παρά να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο υγιή όψη στο δέρμα μας.

Πέρα από την ισορροπημένη διατροφή και την καλή ενυδάτωση του οργανισμού μας, οι trainers υποστηρίζουν πως ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος για ορατή μείωση της κυτταρίτιδας είναι η στοχευμένη γυμναστική. Στοχευμένες ασκήσεις, δηλαδή, στα σημεία που αντιμετωπίζουν συνήθως το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Και αυτά δεν είναι άλλα από τους μηρούς, το εσωτερικό των ποδιών μας και τους γλουτούς. Το λίπος συσσωρεύεται ευκολότερα στις περιοχές αυτές, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να κάνει την εμφάνισή της πολύ εύκολα.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν; Να επιλέξουμε ένα workout ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στις συγκεκριμένες περιοχές. Στο βίντεο περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης της κάθε άσκησης και ο χρόνος τον οποίο πρέπει να ξοδέψουμε σε καθεμία από αυτές.

Δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες τις trainer και να παραμείνουμε επίσης πιστές στην καθημερινή μας προπόνηση για έναν μήνα τουλάχιστον. Όπως αναφέρει η γυμνάστριά μας, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά ήδη στις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Ξεκινάμε λοιπόν;

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere