Λίπος στα γόνατα; Οι ασκήσεις για να το ξεφορτωθείς

Τετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 09:30

Το λίπος στην περιοχή των γονάτων είναι σύνηθες φαινόμενο ακόμα και στην περίπτωση των γυναικών που γυμνάζονται τακτικά.

Πρόκειται για περιοχή που γυμνάζεται σαφώς πιο δύσκολα από άλλες των ποδιών μας, γι’ αυτό και πολλές φορές η όψη της δεν είναι αυτή που θα θέλαμε.

Η συσσώρευση λίπους στα γόνατα μπορεί να καταστρέψει την εικόνα των μηρών μας ακόμα κι αν εκείνοι είναι καλογυμνασμένοι.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκγύμνασης γονάτων που υπόσχεται να εξαφανίσει το ενοχλητικό λίπος; Το συγκεκριμένο workout αποτελείται από 6 ασκήσεις οι οποίες συστήνεται να εκτελεστούν με μεγάλη προσοχή σε ένα ή δυο σετ για τις αρχάριες και 3 – 4 γύρους για τις πιο εξοικειωμένες με τη γυμναστική των γονάτων.

Δεν είναι δύσκολες, απαιτούν όμως καλή ισορροπία και απόλυτη πειθαρχία.

Όσο για τον απαιτούμενο εξοπλισμό; Θα χρειαστείς ένα step, μία μπάλα, ένα σκοινάκι και 2 βαράκια βάρους της επιλογής σου.

Καλό θα ήταν να παρακολουθείς και το βίντεο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου προκειμένου να εξασφαλίσεις πως δε έρθεις αντιμέτωπη με οποιουδήποτε είδους τραυματισμό.

20 λεπτά ημερησίως είναι αρκετά για να δεις άμεσα αποτελέσματα και να καταλήξεις να φοράς επιτέλους με αυτοπεποίθηση την αγαπημένη σου φούστα και το νέο σου μαγιό.

Ας αρχίσουμε λοιπόν…

 

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger